08.08.08 nikah yoğunluğu Söke’de de yaşandı

08.08.08 nikah yoğunluğu Söke’de de yaşandı

İnsanlarımızın bazı tarihleri uğur kabul etmesi ardı ardına gelen tarihlerin şans getirdiğine inanması, dün Söke’de kıyılan nikahlara da yansıdı.

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi

Söke Belediyesi Nikah Memuru Hülya Karagöz, dün sabahtan itibaren yoğunluk yaşadıklarını belirtirken, ilk nikahını saat 11.00’de kıydı.
Gün boyu Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda bulunan Belediye evlendirme memurluğuna başvuru yoğunluğu dikkat çekerken, gece de çeşitli salonlarda yapılacak düğünlerde nikah kıyacağını söyleyen Söke Belediyesi Nikah Memuru Hülya Karagöz, “Bugün 10 civarında çifti evlendireceğiz. Bu tarihin çiftlerimize mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Bugün diğer günlere oranla daha fazla nikah kıyacağım. Genelde günde bir-iki nikah oluyor. Yaptığım işi seviyorum, evliliğe ilk adımı atanlar da beni seviyor, evlendirdiğim çiftlerin bir ömür boyu mutlu olmasını diliyorum” dedi.
Dün saat 11.00’de günün ilk nikahı Güldane Ahu Güneri ile Murat Segin çiftinin olurken, Sezgin çiftinin düğün eğlencesinin de dün gece Söke Öğretmenevi Lokali’nde yapıldığı öğrenildi. Saat 11.15 sıraları da Aynur Erkan ve Bekir Rıdvan Akyol çiftinin nikahı kıyılırken, ardından gün boyu gerek nikah salonunda gerekse gece düğün salonlarında Gülden Şahin-Hüseyin Özyılmaz çiftinin, Ayşe Arga-Ercüment Özdemir çiftinin, Jale Gün-Ali Tekin çiftinin, Güngör Anlar-Ramazan Köroğlu çiftinin, Fatma Ölmez-M.Salih Dikbaş çiftinin ve Emine Aydın-Bekir Rıdvan Akyol çiftinin nikahları kıyıldı.
08.08.2008 tarihinde evlenmeyi seçen çiftlere biz de Gerçek Gazetesi olarak, bir ömür boyu sağlıklı ve mutluluklarının sürekli olmasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.