1 akrabası ayağından vuruldu, 1 akrabası da kalp krizi geçirdi.

1 akrabası ayağından vuruldu, 1 akrabası da kalp krizi geçirdi.

Başkanın eniştesini ayağından, siyasi yol arkadaşını omuzundan vuran da siyasi yol arkadaşı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç‘ın yönetimindeki Köşk İlçesinde silah sesleri yükseldi.

Belediye başkanının yakınları ve siyaseten birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarının dahil olduğu tartışmada iki kişi yaralanırken; bir kişi de kalp krizi geçirdi ve hastanede yoğun bakıma alındı.

Başkan Kılınç'a yakınlığıyla bilinen kişiler; zeytinyağı İşletmeciliği yapan Mehmet Kahraman’ın Başçayır yolundaki bahçesinde saat 02:30’da bir araya gelmeye başladılar ve arsa anlaşmazlığı sorununu çözmeye çalıştılar. İlerleyen dakikalarda taraflar sinirlerine hakim olamayınca kan aktı.

Başkan Kılınç‘ın eniştesi Mehmet Kahraman ayağından vurulurken, başkanın sekreterinin eşi olan siyasi yol arkadaşı Tayfun Çıtır da kolundan yaralandı. Olaya tanık olan başkanın amcasının oğlu Sabahattin Kılınç da yaşadığı panik ve korku sonucu kalp krizi geçirdi.

Olayın en işin ilginç tarafı ise; silahı ateşleyen Bülent Tultak’ın da Başkan Kılınç’a uzak bir isim olmamasıydı. Enişte Kahraman’ı ayağından, yakın arkadaş Çıtır’ı kolundan vuran ve amca oğlu Kılınç’ın kalp krizi geçirmesine neden olan Tultak’ın da Başkan Kılınç’a çok yakın bir isim hatta siyasi çalışma arkadaşı olması "neler oluyor" dedirtti.

Belediyeye ait halı saha ve çay bahçesini yıllarca işlettiği bilinen Tultak’ın görüşme sırasında silahına davranmasının sebebi ise; “rant anlaşmazlığı” olduğu öğrenildi. Polise verilen ifadelere göre; Kahraman ve Tulkan arasında bir arsa konusunda anlaşmazlık yaşanıyordu ve sorunun çözümü için Çıtır’ın devreye girmesi istendi. Sorunun çözümü konusunda adım atılamayınca Tultak'ın da olay yerine gelmesiyle taraflar arasında tartışma yaşandı. Silahına davranan Tultak'ın 5 el ateş ettiği öğrenildi. İki silaha el konulurken; saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.