10 YTL için CİNAYET

10 YTL için CİNAYET

84 yaşındaki yaşlı kadın 10 YTL için öldürüldü

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi

 


Söke"de yalnız yaşadığı öğrenilen 87 yaşındaki Selver Koyuncu isimli bayan, dün akşam saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Yaşamı boyunca hiç evlenmediği öğrenilen ve Yenicami Mahallesi, Cami Sokak, Server Apt. NO:14 Kat 3"teki kendisine ait dairede yaşadığı belirtilen Koyuncu"nun başının arka kısmına sert bir cisimle defalarca vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Olay, yaşlı bayanın akrabası olan aile doktorunun eve gelmesiyle ortaya çıktı. Söke Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyurken, Emniyet ekipleri de evde incelemelere başladılar. Hunharca öldürülen yaşlı bayanın cenazesi evinden alındıktan sonra önce Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ne, oradan da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Söke Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin"in de bizzat yer aldığı cinayet araştırma ekibi evde incelemelere başladı. Edinilen il bilgiye göre evden para ve eşya alınmadığı tespit edildi. Fakat Cinayetteki sır perdesi kısa sürede aydınlandı. Edinilen bilgiye göre yaşlı bayanı 14 yaşındaki K.Ö öldürdü. K.Ö. Söke Emniyetinde verdiği ilk ifadesinde, “Annem temizlik için Selver teyzenin evine sürekli gelip-gidiyordu. Bende eve giriyordum. Dün bizim evi aradı ve annemi para vereceğini söyledi. Bende annemin olmadığını ve ben geliyorum dedim. Evine gittiğimde o anda yalnızdı. Bana anneme vermem için 10 YTL verdi. Fakat benim paraya ihtiyacım vardı. Bu parayı anneme vermek istemedim. Bunun içinde Selver teyzeyi öldürdüm” dediği öğrenildi.
Yaşlı bayanı sarımsak ezilen havan demiriyle öldürdüğünü söyleyen K.Ö. “O anda hiçbir şey düşünemedim. Selver teyze bana aslında sıkça harçlık veriyordu. Paraya ihtiyacım olduğu için bu yola başvurdum. Mutfaktan aldığım havan demiriyle başının araka kısmına vurdum” dediği öğrenildi. Polisteki sorgulaması tamamlanarak K.Ö" adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum