15 Ocak’ta işe 1 saat geç başlayacak

15 Ocak’ta işe 1 saat geç başlayacak

TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİ 15 OCAK'TA YAPACALARI EYLEMLE SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞACAK

Kamu çalışanları 15 Ocak"ta işe 1 saat geç başlayacak
Gerçek Gazetesi
Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Kamil Taşkır düzenlediği basın toplantısında ülke gündemindeki konusundaki konuları değerlendirdi. 2007 yılının kamu çalışanları açısından iyi geçmediğini iddia eden Taşkır, kamu çalışanları olarak bu duruma tepkilerini 15 Ocak'ta yapacakları eylemle dile getireceklerini açıkladı. Türkiye Kamu-Sen İl Binası'nda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Taşkır ile birlikte sendika üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Türkiye Kamu-Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, 2007 yılı başından itibaren Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimlerin ülke gündemini uzun süre meşgul ettiğini söyledi. Bu durumun nedeniyle ülkedeki ekonomik gelişmelerin göz ardı edildiğini iddia eden Taşkır, Geçen yılda memur maaşları reel olarak azalmış ve memurlar ülkenin ekonomik büyümesinden payın alamamıştır. Verilen tüm sözlere rağmen kam çalışanlarına grev ve toplu sözleşme hakkı tanınmamıştır. Türkiye Kamu-Sen olarak bugüne kadar diyalogun ve uzlaşmanın bütün sınırlarını zorladık. Uyarılarımızın dikkate alınmasını istedik dedi.
Bütün iyi niyetli girişimlerinin ve uyarlarının karşılıksız kaldığını savunan Mehmet Kamil Taşkır, Bizler için artık sözün bittiği yere gelinmiştir. Türkiye Kamu-Sen olarak yetkililere yapılan yanlışlardan dönülmesi için 15 Ocak 2008 Salı günü işe bir saat geç gelerek uyarı eylemi yapacağız. Umarız yapacağımız bu eylem yeterince etkili olur ve bizleri başka eylemler yapmaya zorlamaz diye konuşu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.