15 sabıkalı şahıs ruhsatsız silahla yakalandı

15 sabıkalı şahıs ruhsatsız silahla yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, jandarmanın yol araması sırasında aracın teyp bölgesine ruhsatsız silah gizleyen şahsın 15 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince

 

Efeler ilçesi Kuyulu Kardeşköy bağlantı yolunda yapılan yol araması sırasında M.Ö’nün kullandığı araç durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada araç teybinin yerine monteli olmadan bulunduğunu fark eden jandarma görevlisi, araç teybini yerinden çıkarttığında zula tabir edilen yerde 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre takılı vaziyette 2 adet mermi ele geçirdi.

 

M.Ö’nün yapılan GBT sorgusunda uyuşturucu uyarıcı madde satmak, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, küçükbaş evcil hayvan hırsızlığı, ev ve işyerlerinden hırsızlık, kasten yaralama, hırsızlık malını bilerek satın almak, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti ile motosiklet ve bisiklet hırsızlığı olmak üzere toplam 15 sabıka kaydı olduğu tespit edildi. İfadesine başvurulan M.Ö. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.