“17 AYDA TESLİM EDİLECEK”

“17 AYDA TESLİM EDİLECEK”

Sökeli İş İnsanı Mustafa Yemci’nin Kuşadası’nda başlattığı 24 villalık projesi ilgi görüyor.

Ege’nin güzel ilçesi Kuşadası’nda başladığı projeye yoğun ilgi olduğunu söyleyen Mustafa Yemci yaptığı açıklamada; “24 villadan 14’ü siute olacak. 500 m2 alana sahip ve taban oturumu 85 m2 deniz ve doğa manzaralı villalarımızın havuzlarında ısı pompası sistemi olacak. Villalarımız tamamen müstakildir. Kendinize ait otoparkınız, bahçede barbekü alanı ve rahatça kullanabileceğiniz geniş bahçeniz bulunmaktadır. Şehir merkezine yakınlığı ve çevresindeki ilkokul ortaokul, market olması ailelere kolaylık sağlayacaktır. Şehre yakınlığı kadar gürültüden ve sitresten uzak günün yorgunluğunu atabileceğiniz nezih bir yaşam alanı sizlere sunulmaktadır” dedi.

Satış ve mimarı kısım sorumlusu Atilla Serhan Tuğlu da 14 villadan oluşan Pelikan Suite Villalarının toplam alanı 6954,98 m2 olduğunu belirtti.

Tuğlu yaptığı açıklamada; “Dubleks olacak villalar için zemin kat planı 70 m2, yüzme havuzu 31 m2, teras alanı 51 m2, salon 39 m2, hol 7 m2, yatak odası (1) 11 m2, banyo 4 m2, 1’inci kat planı 74 m2, banyo 4 m2, yatak odası (2) 12 m2, hol 6 m2, yatak odası (3) 15 m2, yatak odası (4) 28 m2. İçerisinde ebeveyn banyosu ve giyinme bölümü olacaktır. Ebeveyn banyosu 4 m2, balkon 15 m2’dir. Metre kareler ortalama olarak verilmiştir ve bu metre karelerin altında olmayacaktır. Toplamda 24 adet olacak villa projemizin 14 adedi suite olarak yapılacaktır. Suite villaları diğer 10 villadan ayıran en önemli özellik havuzun zemin kata bitişik olmasıdır. Müşteri isteğine göre, üzerine açılır-kapanır tavan ve yanlarına camekân sistem yaptırılabilir” dedi.

17 ayda teslim edilecek Pelikan villa proje alanının Kuşadası Denizcilik Okulunun arkasında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.