18. KUŞADASI BRİÇ

18. KUŞADASI BRİÇ

18. KUŞADASI BRİÇ FESTİVALİ SONA ERDİ

█ Gerçek Gazetesi
Kuşadası Korumar Otel"de gerçekleştirilen ve iki gün süren 18. Kuşadası Briç Festivali sona erdi. Kuşadası Belediyesi"nin katkıları ile Kuşadası Briç Kulübü tarafından düzenlenen festivalde dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
Turnuvaya katkılarından dolayı Kuşadası Briç Kulübü tarafından Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"e onur plaketi verildi.
Türkiye"nin çeşitli bölgelerinden önemli sporcuların yanı sıra bu yıl festivale katılan Yunanlı Milli Briç Oyuncusu Michael Garoufaüs"in, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün"ün de katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşma ve “Misafirperverliğiniz için çok teşekkürler” cümlesi salondan büyük alkış aldı.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün de, “Her geçen yıl daha çok katılımcı ile birlikte daha çekişmeli ve zevkli hale gelen briç festivali artık bir marka haline geldi. Tüm katılımcıları ve derece alan sporcuları kutluyorum“ dedi.
228 Sporcunun yarıştığı18.Kuşadası Briç Festivali"nde takım kategorisinde birinci İzmir'den Baybarut takımı oldu. Açık ikili turnuvasında ise Genel Sıralama da Ruhan Yağcı-Cengiz Kalça, Karışık Sıralama da Ümit Tarhan-Işık Söğütlü, Bayan sıralamasında Hatice Çetindağ-Nur Altıner ve Senyör Sıralamasında da Halil Çiçek-Mustafa Yıldız çiftleri birinciliği elde etti.
Şampiyon olan ve dereceye girenlere ödülleri Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve Kuşadası Briç Kulübü yöneticileri tarafından verildi. Ödül töreninden önce Kuşadası Briç Kulübü Kurucu Başkanı Mehmet Işık tarafından Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"e turnuvanın gerçekleşmesine sağladığı sürekli katkılarından dolayı teşekkür ederek, onur plaketi verdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.