2015 yılının en eşsiz 5 akıllı telefonu!

2015 yılının en eşsiz 5 akıllı telefonu!

Bu yıl akıllı telefon üreticileri, tasarım ve özellik konusunda sınırları epey zorladılar.

Bu yıl akıllı telefon üreticileri, tasarım ve özellik konusunda sınırları epey zorladılar. Yeni modellerden bazıları alışılmışın dışında şekiller ve özellikler ile geldi. Bu yıl üretilen akıllı telefonlar kavisli  ekranlar ve ilginç kamera detaylarıyla ön plana çıktı.

İşte yılın en eşsiz 5 telefonu

 

Huawei ShotX - Honor  7i

Huawei ShotX ilginç kamerası ile 2015’e damga vuran akıllı telefonlardan biri oldu.  Telefonun kamerası hem öne hem arkaya dönen bir sistem üzerine kurulmuş. Huawei ShotX sadece döndürülebilir yapıdaki kamera sensörüyle dikkat çekmiyor. Telefonun yan tarafına konumlandırılan bir de parmak izi sensörü bulunuyor. Yan tarafa yerleştirilen parmak izi sensörünü ayrıca Xperia Z5 ailesinde de görmüştük.

 

LG V10

LG V10 çift ekran özelliği ile ön plana çıkıyor. Altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 işlemci ve Quad HD panel gibi LG G4 ile aynı özelliklere sahip olan LG V10, 5.7 inç ekran büyüklüğüne sahip. LG, yeni telefonu V10 ile bazı ilklere de imza attı. Bunların bazıları LG bağlamında, diğerleri de dünya çapında oldu.

 

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 edge çift kavisli ekranıyla gelen ilk metal Samsung amiral gemilerinden biri oldu. Daha sonra Galaxy Note 5 ile birlikte büyük versiyonu Galaxy S6 Edge+ ile kavisli ekran tasarımı iyice yerine oturdu.

 

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium ilk 4K ekranlı amiral gemisi akıllı telefon olarak akıllı telefon piyasasına imzasını attı. Sony Xperia Z5 Premium; 4K (2160x3840) çözünürlüğünde 806 ppi yoğunluğunda 5.5-inç ekran, Snapdragon 810 işlemci, 3GB DDR4 RAM, 32 GB genişletilebilir dahili hafıza gibi özelliklere sahip. 3430 mAh bataryaya sahip olan Xperia Z5 Premium,154.4 x 76.0 x 7.8 mm ölçülerinde. Bunun yanı sıra telefon doğal olarak su geçirmezlik sertifikasına da sahip. Telefon kamera olarak Xperia Z5 ile aynı özelliklerle geliyor.

 

Motorola Droid Turbo 2

Motorola’nın Droid ailesinin yeni modeli Droid Turbo 2 geçtiğimiz ayın sonlarına doğru resmen ilan edildi. Telefonun ekranı, kırılmalara karşı dayanıklı Motorola'nın yeni ShatterShield ekran teknolojisi ile donatılmış. Motorola Droid Turbo 2 kırılmaz ekranı ile 2015’in benzersiz telefonları arasına girdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.