2015'in en çok beklenen 15 cihazı

2015'in en çok beklenen 15 cihazı

2015'in en çok beklenen 15 cihazı

2015 yılında mobil dünyasından birçok yenilik bizleri bekliyor olacak. Piyasaya çıkan mobil cihazlar teknoloji dünyasında büyük bir çekişmeye neden olacak gibi görünüyor.661148.jpg

2015 ayrıca üreticilerin pil ömrünü uzatmak için yeni çözümler sunacağı bir yıl olacaktır. Bu yıl Ultra güç tasarruf modu, Stamia modu gibi pil süresini uzatan yazılımsal işlevler pil kullanım süresini iki güne kadar çıkardı. Üreticilerin pil süresini artırma eğilimini önümüzdeki yıl da devam ettirmesi muhtemel görünüyor.

661149.jpg

15. OnePlus Two

OnePlus One fiyat/performans noktasında 2014`e damga vuran akıllı telefonların başında geldi. Amiral gemisi katili olarak isimlendirilen OnePlus One`ın bu denli gündemde yer etmesindeki bir diğer önemli etken giriş/orta düzey telefonlarla eş değerde fiyatlandırılması oldu.

One Plus Two iddiaları şimdiden başlarken, dileriz üretici firma önümüzdeki yıl davetiye sisteminde vazgeçer ve ikinci nesil OnePlus One`ı dünyanın birçok noktasında satışa sunar.

14. Moto X (2015 sürümü)Beklenen çıkış tarihi: Ağustos-Eylül 2015 Birinci nesil Moto X donanım detaylarından ziyade kişiselleştirilebilir özelliklerle ön plana çıktı. 2015 model Moto X`te ise işin donanım tarafı büyük ölçüde halledildi ve Motorola üst düzey telefonlarla yarışır biri ürün ortaya çıkardı.13. Microsoft Lumia 2020 PureViewBeklenen çıkış tarihi: 2015 birinci çeyrek Lumia 1020 tanıtımının üzerinden neredeyse bir buçuk yıl geçti ve telefon hala eşsiz bir kamera performansı sunuyor.

12. Amazon Kindle Fire 2015 sürümüBeklenen çıkış tarihi: En geç Eylül 2015 Kindle Fire tabletler her ne kadar ülkemizde satılmıyor olsa da, Android tarafındaki en popüler tabletler arasında yer alır. Amazon’un Kindle Fire serisini önümüzdeki yıl da devam ettirecek olmasını tahmin etmek pek de zor değil.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.