2016 Opel Astra ekstra donanımları

2016 Opel Astra ekstra donanımları

Geçtiğimiz günlerde liste fiyatları açıklanan yeni Opel Astra, geniş bir opsiyon listesi ile sunuluyor.

Opel, Business, Enjoy, Dynamic ve Excellence adlı dört farklı donanım seviyesi ile pazara sunduğu yeni nesil Astra hatchback modelinde geniş bir opsiyon listesi de sunuyor. Paketler halinde sunulan bu opsiyonlardan, Enjoy Plus Paketi 1.700 TL karşılığında ve Çevre Görüş Paketi 1.800 TL karşılığında Astra'nın  Enjoy donanım seviyesi ile alınabiliyor. Enjoy ve Dynamic donanımları için sunulan Kış paketi 1 için 900 TL, sadece Excellence paketi ile alınan Kış paketi 2 için 1.300 TL isteniyor. Dynamic paketi ile alınabilen, Gelişmiş Park Pilotu 1.500 TL'den ve  IntelliLux Led Matrix AFL 4.500 TL'den sunuluyor. Dynamic ve Excellence paketlerinde sunulan AGR Siyah Deri Koltukar 6.500 TL'den, Navi 900 3.000 TL'den ve Sunroof 2.250 TL'den alınabiliyor. 

Enjoy Plus Paketi : 17'' aluminyum alaşımlı jantlar, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, ışığa duyarlı kararan iç dikiz aynası ve koyulaştırılmış arka camlar özelliklerini içermektedir. (Çevre Görüş Paketi ile birlikte alınamamaktadır)
Çevre Görüş Paketi : Trafik işareti tespit sistemi, şerit ihlali uyarı sistemi, takip mesafesi göstergesi, ön çarpışma İkazı, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, ışığa duyarlı kararan iç dikiz aynası özelliklerini içermektedir. (Enjoy Plus Paketi ile birlikte alınamamaktadır)
Kış Paketi 1 : Ön koltuk ısıtması ve Direksiyon simidi ısıtması özelliklerini içermektedir.
Kış Paketi 2 : Kış paketi 1 özelliklerine ilave olarak Arka koltuk ısıtması ve Arka koltuklar için 2 adet USB girişi özelliklerini içermektedir.
AGR Siyah Deri koltuklar (Dynamic ve Excellence) : 18 yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, 8 yönlü elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, 4 yönlü elektrikli ayarlanabilir bel desteği (sürücü ve ön yolcu), Bacak minderi uzantısı (sürücü ve ön yolcu), Ön koltuk ısıtması, Ön koltuk soğutması, Arka koltuk ısıtması, Direksiyon simidi ısıtması, Arka koltuklar için 2 adet USB girişi, Hafıza özelliği (sürücü 
Gelişmiş Park Pilotu : Geri Görüş Kamerası, ve Kör Nokta Uyarı Sistemi özelliklerini de içermektedir
FlexDock Hazırlığı : Airwellness koku difüzörü veya Evrensel akıllı telefon tutacağı kullanılabilmesi için FlexDock hazırlığının alınması gerekmektedir.

2016 Opel Astra Detaylı Resim Galerisi

2016 Opel Astra Detaylı Resim Galerisi

2016 Opel Astra Detaylı Resim Galerisi

2016 Opel Astra Detaylı Resim Galerisi

2016 Opel Astra Detaylı Resim Galerisi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.