2023 hedeflerimize ulaşacağız

2023 hedeflerimize ulaşacağız

AK Parti eski Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Altan Görecek kurultayı değerlendirdi. Seda Sarıbaş’ın MKYK üyeliğini kutlayan Görecek, Söke İlçe Teşkilatına nüfuz etmiş bazı kişiler konusuna dikkat çekti.

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılmış ve geleceğe umutla bakacağımız yol haritası çizilmiştirLiderimiz yaptığı açıklamasında kongremiz ‘2023’ün manifestosu olacaktır’ demişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir’de ’Sayın Cumhurbaşkanımız liste ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. İnşallah milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız.' demişti ve dediği gibi de oldu. 

MYK ve MKYK listeleri titiz bir çalışmanın sonucunda hazırlandığı görülmektedir. Aydın İlimizden Seda Sarıbaş’ın da 75 kişilik MKYK listesinde yer alması AK Parti tabanında memnuniyetle karşılanmıştır.

AK Parti Türkiye’nin geleceğidir, gençliğin umududur. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış bir kişi olarak, 2023 hedefimize ulaşacağımızdan şüphem yoktur. 

İl Başkanımız Ömer Özmen’in ve ilçe başkanlarımızın önderliğinde AK Parti’yi başarıya taşıyacak güce sahibiz. Sökemizde bir tek küskün, dışlanmış, unutulmuş partili arkadaşımız kalmayacak şekilde çalışmalıyız. Bu görev sadece ilçe başkanı ve yönetiminin değil; partili her bireyin asli görevi olmalıdır. Aydın’ın 17 ilçesine 4 milletvekilimizle Devletin imkanlarıyla hizmet götürüyoruz. 2023’te halkın teveccühü AK Parti ve AK Parti’nin kadroları olacaktır. 4 olan milletvekili sayımızı 8’e yükseltmek için var gücümüzle çalışmalıyız.

Bunun için şimdiden kolları sıvamak gerekmektedir. Kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı verilmelidir.  Partimizin içine nüfuz etmiş bulunan ancak kamuoyunda karşılığı olmayan ilçe yönetimlerinde yer alan kişiler konusunda çok hassas davranılmalıdır. 

“Bir oy bir oydur, bir oyun önemi vardır” gerçeğini aklımızdan çıkarmamalıyız.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; durmak yok, yola devam..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.