25 Aralık’ta deniz keyfi

25 Aralık’ta deniz keyfi

NOEL KUTLAMASI İÇİN KUŞADASI'NA GELEN YABANCILAR, GÜZEL HAVAYI GÖRÜNCE SOLUĞU DENİZDE ALDI

Gerçek Gazetesi
Neol tatili için Kuşadası'na gelen yabancılar, güzel havayı görünce soluğu denizde aldı. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığını fırsat bilen yabancılar, neol kutlamalarını plajlara taşıdı.
Kuşadası'nda mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün 16 dereceye çıkarken, deniz suyu sıcaklığı da 16 derece olarak tespit edildi. Aralık ayı olmasına rağmen deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşayan yabancıların bir kısmı Kuşadası'nın dünyaca ünlü plajı Kadınlar Denizi'nden denize girdi.
İrlanda'nın Co. Monaghan şehrinde mağaza müdürlüğü yapan John Husband da neol tatili için eşi ve çocuğu ile birlikte Kuşadası'nı tercih eden yabancılar arasında yer aldı. Fırtına ve yağmurlu günler geçirdiği İrlanda'dan tatil için Kuşadası'na gelen Husband ailesi sabah uyandıklarında günlük güneşlik havayı görünce soluğu denizde aldı. Oğlu Sean ile birlikte Kadınlar Denizi Plajı'na giden baba oğul Husband, hem güneşlendi, hem de denize girerek Aralık ayında yüzmenin keyfinin yaşadı. İrlanda da soğuk ve fırtınalı bir hava durumu olduğunu belirten baba John Husband, Kuşadası'na gelince sanki cennete geldiğimi hissettim. Güneşli ve güzel havayı görünce de dayanamayıp denize girdim. Kuşadası ve Türkiye bir cennet, buraları çok seviyorum dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.