250 kilogram ağırlığındaki kadın sağlığına kavuşmak istiyor

250 kilogram ağırlığındaki kadın sağlığına kavuşmak istiyor

250 kilogram ağırlığındaki kadın sağlığına kavuşmak istiyor

Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 250 kilo ağırlığındaki Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) 250 kilogram ağırlığındaki kadın, sağlığına kavuşmak ve kilolarından kurtulmak istiyor.

Rahatsızlığı artan Ömriye Eskici (62) Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla evinden güçlükle çıkartılarak kapalı pikap araçla Nazilli Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Nazilli Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü servisinde tedavi altına alınan Eskici'nin doktoru Yeşim Sarı, hastanın nefes darlığı şikayetiyle geldiğini ifade ederek, "Genel durumu iyi, tedaviye yanıtı iyi. Hastanemizde tedavisini sürdürüp daha sonra tekrar değerlendirmesini yapacağız" dedi.

Eskici de kilolarından kurtulmak istediğini kaydederek, "Yalvarıyorum, beni bu kilolarımdan kurtarıp, beni eski halime getirsinler. Şu anda ayağa kalkıp yürüyemiyorum. Kendi ihtiyaçlarımı göremiyorum. Evde bana çocuklarım bakıyorlar. Zayıflamak istiyorum. Zaten hastalığımın da bu fazla kilolarımdan kaynaklığında inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.