3. Lig hayallerimizi Edremit’te bıraktık!

3. Lig hayallerimizi Edremit’te bıraktık!

Normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten karşılaşmada İstanbul Ayazaağa’ya penaltı atışlarında 3-0 yenildik.


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten karşılaşmada İstanbul Ayazaağa’ya penaltı atışlarında 3-0 yenildik.
Stat: Edremit
Hakemler: Eser Binici (3), Murat Sever (3), Ahmet Eraslan (3)
SÖKESPOR: Ahmet (3), Hasnun (3), Cevahir (3), Memati (4), M.Ali (3), Aşkın (3), El Sali (2), Rahmi (2), Ramazan (2), Ahmet Sarıkeçeli (2), Ermen (1), Cemal (1), Ahmet Arat (2), İsmail Arat (2)
İSTANBUL AYAZA⁄A: Türker (4), Ceyhun (3), Mehmet (3), Halil Kaya (2), Rahmi (4), Kcekhaper (2), Kawyran (3), Barbaros (2), Ersan (3), Ender (3), Süleyman (2), Hacı Süleyman.
Goller: Penaltılar. Rahmi, Mehmet, Ersan
Sarı Kart: Mehmet, Kawyran, Ersan, Süleyman (Ayazağa) 
3. Lig hayallerimizi Edremit fiehit Hamdi Bey Stadı’nda bıraktık.
3. Lig terfi karşılaşmalarının ilkinde İstanbul Bayrampaşa, ardından Manisa temsilcisi Alaşehirspor’u yenerek finale adını  yazdıran Sökespor, Ayazağa ile oynadığı final maçını penaltılarla  kaybetti 0-3.
Söke Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, Meclis üyeleri Sevim fiahin, Burak Özdemir, İbrahim Muslu, Rahmi Akmazlar’ın yanı sıra Söke’den gelen yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu grubunun desteği ile sahaya çıkan Sökespor her iki yarıda istediği futbolu bir türlü sergileyemedi. Ayazağa’nın ciddi gol ataklarını ise gününde olan başta kaleci Ahmet ve Memeti, Hasnun, Cevahir uzaklaştırırken forvetimiz çok fazla etkili olamadı.
Doksan dakikası 0-0 biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında gol olmayınca yapılan penaltı atışlarında Sökespor adına Aşkın, Ahmet Arat ve Ramazan’nın penaltı atışlarını kaleci Türker köşeden çıkarırken rakip Ayazağanın kullandığı ilk üç penaltı gol oldu.
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile Sökespor büyük üzüntü yaşanırken Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi futbolcularımızı teselli ederek, Söke’mizi bu kadar heyecan yaşatmanız bile yeter, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.