3. Lig yolunda ya tamam ya devamSökespor bugün Bayrampaşa ile karşılaşıy

3. Lig yolunda ya tamam ya devamSökespor bugün Bayrampaşa ile karşılaşıy

Aydın Amatör Süper Ligi'nde şampiyon olarak 3. Lig'e yükselme grubuna kalan Sökespor, bugün saat 14.00'de ilk maçına çıkıyor.


Gerçek Gazetesi

Balıkesir Zeytinli Beldesi Stadında İstanbul takımlarından Bayrampaşaspor ile karşılaşacak Sökespor'u desteklemek amacıyla taraftarlar için bugün saat 08.00'de Söke Belediyesi otobüs kaldıracak.
Eleme usulü oynanacak maçlar sonucunda galip gelen takımlar yollarına devam ederlerken, mağlup olan takımlar elenecekler. sökespor için 3. Lig yolunda ya tamam ya devam anlamındaki maça iddialı hazırlanan Sökespor, Antrenör Kerrar Kolcu nezaretinde maç saatini beklemeye başladı.
Kendisine telefon aracılığıyla ulaştığımız ve görüşlerini aldığımız Kerrar Kolcu, "rakiplerimiz de bizim gibi güçlü ve iddialı takımlar. Bugün ilk maçımızdan galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Futbolcularımız da her türlü zorluğa göğüs gererek başardılar. Artık herşey üst üste oynayacağımız 3 maça bağlı. Eleme usulü olan maçlardan galibiyetle ayrılıp Söke'ye mutluluk yaşatmak istiyoruz. fians faktörünün de yanımızda olması çok önemli. İyi bir takımız. 3. Lig'e çıkacak güçteyiz. İnşallah şanssızlıklar yaşamayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.