40 YILDA YAPILAMAYANI 4 YILDA YAPTIK

40 YILDA YAPILAMAYANI 4 YILDA YAPTIK

ONLAR 5 YILDIZLI OTELLERDE GEZERLERKEN BÜYÜKŞEHİR HEP YANINIZDA

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından geçen yıl Eylül ayında temeli atılan Sultanhisar Atça Hal Tesisi açılış töreni bugün saat 12:00’de kalabalık bir halk katılımıyla yapıldı.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya yaptığı açılış konuşmasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başta altyapı olmak üzere Sultanhisar’a yapılan yatırımları tek tek saydı.

Açılış törenine kadınların yoğun ilgi gösterdikleri dikkat çekti.

Açılış töreninde konuşma yapan Özlem Çerçioğlu, hizmetleri görmezden gelen siyasilere ve bazı basın mensuplarını da eleştirdi.

40 yılda yapılamayanı 4 yılda yaptıklarını söyleyen Çerçioğlu, kadınların desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalışmayan ve dedikodu üreten siyasiler için “turist Ömer” benzetmesinde bulunarak, iş bilmezlikle suçlayan Çerçioğlu, onlar 5 yıldızlı otellerde gezerlerken Büyükşehir’in hep halkın yanında olduğunu söyledi.

Türkiye’de sadece Aydın’da olan projelere ve hizmetlere imza attıklarını söyleyen Çerçioğlu, Buharkent’ten Didim’e kadar 17 ilçeye hizmet götürdüklerini belirtti.

Başkan Çerçioğlu konuşmasında şu görüşlere yer verdi”

40 YILDA YAPILAMAYANI 4 YILDA YAPTIK

Sultanhisar Belediye Başkanımızın az önce yaptığı konuşmasında dediği gibi; Sultanhisar’ımıza, Atça’mıza, mahallelerimize yaklaşık 25 milyon TL. yatırım yaptık. 40 yılda yapılamayan yatırımı 4 yılda yaptık ama daha yapacak çok işimiz var. Tek tek neler yaptığımızı saymayacağım. Daha önce 22 milyon TL. Atçadaki toptancı halimizin maliyeti de 5 milyon 400 bin lira ve yaptıklarımız ortada..

Sultanhisar Belediye Başkanımızın dediği gibi; kısa bir süre sonra kültür merkezi, düğün salonu, sosyal alanlarıyla beraber bir merkez açacağız. Hep beraber yine 2 hafta sonra temel atma töreni için burada birlikte olacağız. Başkan zaten altyapı, kaldırım vb. tüm yatırımlarımızı, çalışmalarımızı tek tek saydı. Ben de aynı şeyleri söylemeyeceğim.

KADINLARIN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Görüyorum ki; bugün burada kadınlarımız yoğunlukta. Bu saatte tarlada, bahçede olmanız gerekirken çıktınız buraya geldiniz. Kadınlarımızın ilgisine de çok teşekkür ederim.

AYDIN İŞ BİLMEZLERİN ELİNDE KALDI

Şimdi diyorlar ki; ‘seçim geliyor ve onun için açılış yapıyorlar.’ Bilmiyorlar ki! Biz 4 yıldan beri açılış yapıyor, temel atıyoruz. Halktan ve gündemden kopuklar. Biz; turist Ömer değiliz ki. Onlar turist Ömer. Geliyorlar, ‘dostlar alışverişte görsün’ diye de üç-beş kişinin elini sıkıyorlar. El sıkmayla hizmet edilmez. İşte hizmet böyle bizim yaptığımız gibi olur arkadaşlar. Taş üstüne taş koymazsan hizmet üretmiş sayılmazsın. 16 yılda 7 km yolu anca bitirdin, 8 yılda da 112 acili bitiremedin. Ben ne diyeyim daha sana? İş bilmezlerin elinde kaldı Aydın.

ONLAR 5 YILDIZLI OTELLERDE GEZERLERKEN BÜYÜKŞEHİR HEP YANINIZDA

Hiç üzülmeyin Aydın BŞB yanınızda ve hep yanınızda olmaya da devam edecek. Sultanhisar’ın ve Atça’nın geçimi yüzde 60 tarımdan. Biz bunu biliyoruz ve onun için hep sizin, çiftçimizin yanında olduk. Her zaman halkımızın, fakir-fukaranın, garib-gürabanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlar 5 yıldızlı otellerde gezerlerken biz sizin yanınızda olduk.

KURBAN OLURUZ SANA

Bir yıl sonra seçim var ve tam desteğinizi bekliyorum. Özellikle  de kadınlarımızın desteğini istiyorum. Kadınlar tamam mı, tam destek mi?” diyen Çerçioğlu’na kalabalıktaki kadınlar “kurban olalım sana” şeklinde cevap verdiler. “Ben size kurban olayım”

SIRÇA KÖŞKLERİNİZDEN ÇIKIN

Hizmet etmek kutsal bir iştir. Eğer ki; siz bunun farkında değilseniz, gidin Aydın halkına sorun. Çıkın şu sırça köşklerinizden ve inin bi sokağa, pazara gidin. Çiftçinin halini sorun. Mazot ve girdi maliyetleri ortada. Çiftçi para kazanamıyor. Ortalık toz pembe değil. Çiftçiler çok zor durumdalar. Biz; BŞB olarak ve ilçe belediyelerimiz olarak hep yanınızda olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

İŞ YAPMAZ BUNLAR VE SADECE ÇENE ÇALARLAR

Küçük bir konuya da değinmEk istiyorum. Aydın’ın şu meşhur milletvekilleri var ya! Ben isimlerini söylemiyorum ve siz onların kim olduklarını çok iyi biliyorsunuz. Kısaca; “turist Ömer” diyoruz biz onlara. İş yapmaz bunlar ve sadece çene çalarlar. Bir de iftira atarlar insanlara. Olmayan işleri olmuş gibi, gerçekmiş gibi hayal dünyalarında üretirler.

BŞB’Yİ, ASKİ’Yİ VE ÇERÇİOĞLU’NU YAZMAZLARSA OKUNMAZLAR

Üç beş tane de kendilerine benzeyen basın mensupları var. Buradaki basın mensuplarını tenzih ediyorum. Çünkü bunlar basın mensubu değil. Bunlara haber yazdırırlar. Gelelim o yazan-çizenlere. Kendilerini olduğundan daha büyük ve değerli göstermek için  BŞB’yi, ASKİ’yi ve Özlem Çerçioğlu’nu yazmazlarsa okunmazlar okunmazlar. Bu konuya daha fazla değinmeye gerek yok. Bilen herkes biliyor.

BUHARKENT’TEN DİDİM’E KADAR HİZMET GÖTÜRDÜK

Neymiş efendim! Büyükşehir hiç bir iş yapmıyormuş. Gözünüze dursun. Bakın hizmetlere, saymakla bitmez. Buharkent’ten Didim’e kadar 17 ilçede çalışıyoruz. Hem BŞB hem de ASKİ olarak halkımıza bir çok hizmet götürdük. 15 gün sonra yine buradayız. Temel atmak üzere hep birlikte olacağız.

TÜRKİYE’DE SADECE AYDIN’DA VAR

Yarın da Türkiye’nin en büyük spor tesislerinden biri olan Atatürk Spor Kompleksinin açılışı var. Saat 17:00’de de hep birlikte olalım. Bu güzel tesisi de birlikte açalım. Böyle bir kompleksin Aydın halkının hizmetinde olmasından dolayı büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu tesiste tam olimpik açık yüzme havuzu ve yine yarı olimpik yüzme havuzu var. Türkiye’nin hangi belediyesinde var yan yana. Hiç birinde yok. Sadece Aydın’da var Aydın’da. Bizim geçlerimiz sporla iç içe olacak, bizim gençlerimiz Avrupa şampiyonu olacak. Bizim görevimiz de altyapıyı hazırlamak. İşte yaptık ve yarın da açılışını yapacağız. Hizmetleri ve projeleri görmezden gelenlere diyorum ki; gıybet etmeyin ve çalışın sizinde olur.

29943294_945036659034337_253148955_o.jpg29994069_945034862367850_1001822178_o.jpg29995029_945034785701191_611803901_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.