500 BİN LİRA BAĞIŞ KRİZ YARATTI

500 BİN LİRA BAĞIŞ KRİZ YARATTI

S.S. Doğanbey-Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifi Denetim Kurulu Üyeleri Sezar Tokdemir ve Nebi Olcay görevlerinden istifa ettiler.

Doğanbey'e karides çiftliği kurulacağı yönündeki haberlerimiz ses getirmeye devam ediyor.
İddialar nedeniyle rahatsızlığını belirten ve istifa eden iki denetim kurulu üyesi "S.S. Doğanbey-Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifinde neler oluyor?" dedirtti.

"DENETİM KURULU ÜYESİ OLARAK BİLGİ ALAMIYORDUM"
Kendisine ulaştığımız Sezar Tokdemir, "Üç denetim kurulu üyesiyiz ve yönetim kurulundan konu hakkında bilgi alamıyordum. Bu nedenle istifa etme kararı aldım. Denetim kurulu üyesi olarak ne oluyor bitiyor bilmediğim bir yerde kalmanın anlamı yoktu. Bir şeyler oluyor ve bilgi verilmiyor. Bir şeyler yaşandığı belli ve denetim kurulu üyesi olduğum halde bilgi verilmiyordu. Bu nedenle istifa ettim" dedi.

NEBİ OLCAY DA İSTİFA ETMİŞTİ
Üç Denetim Kurulu Üyesinden biri olan Nebi Olcay'ın da istifa etmesiyle Kooperatifin denetçi sayısı bir kişiye düştü. İstifa eden iki denetim kurulu üyesinin yerine yedek üyelerden görevlendirme yapılacağı öğrenildi.

KARABAŞ SESSİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
S.S. Doğanbey-Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Taner Karabaş'ın iddialar karşısında sessizliğini sürdürmesi kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.
Bilindiği üzere; Sanko Holding'in ortaklarından Zeki Konukoğlu'nun sahibi olduğu Blue Diamond Sea Food Gıda A.Ş. tarafından Kooperatifin 500.000 TL. olan vergi borcunun ödediğini belirtmiştik.
Zeki Konukoğlu'nun bu ödeme için "zekâtın olsun" dediği AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz tarafından duyurulmuştu.

Gerçek Gazetesi olarak bu yöndeki haberlerimiz bugüne kadar yalanlanmadığı gibi hiçbir açıklama yapılmıyor olması şüphe uyandırıyor.

KONUKOĞLU İLE PROTOKOL İMZALANDI
Karides Çiftliği kurulmasına destek olmaları ve engellerin aşılmasında sorun çıkarılmaması karşılığında 500.000 TL. ön ödeme aldıkları yönünde suçlanan Taner Karabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, EDK Yatırım A.Ş. ile imzalanan 13 maddelik ön protokol konusunda da suskunluğunu sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.