6 ay komada kalan Anıl kız kardeşinin yanına defnedildi

6 ay komada kalan Anıl kız kardeşinin yanına defnedildi

6 ay komada kalan Anıl kız kardeşinin yanına defnedildi

İzmir’in Bornova ilçesinde 6 ay önce meydana gelen kazada ağır yaralanan 15 yaşındaki Anıl Muharrem Özen, kız kardeşinin yanında toprağa verildi.
İzmir’in Bornova ilçesinde 2 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasında babasını ve kız kardeşini kaybeden ve yaralı olarak 6 aydır yoğun bakımda tedavi gören Anıl Muharrem Özen Pazartesi günü hayatını kaybetmişti. AK Parti Didim İlçe gençlik kolları Başkanı Kaan Özal Duran’ın yeğeni olan Özen’in cenazesi, Didim merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
İzmir Bornova’da meydana gelen trafik kazasında Didim’de oturan Ali Asgar Özen ile 10 yaşındaki kızı Aleyna Özen yaşamını yitirmiş 15 yaşındaki oğlu Anıl Muharrem Özen ağır yaralanmıştı. Kazadan yaralı kurtulan ve 6 aydır yoğun bakımda tedavi gören Anıl Muharrem Özen ise Pazartesi akşamı tedavi gördüğü Malatya’da yaşamını yitirmişti.
Didim esnaflarından muhasebeci Turgay Duran ile AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran’ın yeğeni olan Anıl Muharrem Özen’in cenazesi bugün Didim’e getirildi. Cenazeye AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partinin eski ve yeni yöneticileri, belediye meclis üyeleri Duran ve Özen ailesi ile vatandaşlar katıldı. Öğle namazında müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anıl Muharrem Özen, Denizköy mezarlığında kız kardeşi Aleyna Özen’in yanına defnedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.