6 aylık bebeğini öldüren anne adliyeye sevk edildi

6 aylık bebeğini öldüren anne adliyeye sevk edildi

Büyükçekmece'de down sendromlu 6 aylık bebeğini boğarak öldürdüğü iddia edilen kadın, adliyeye sevk edildi.

Büyükçekmece Güzelce Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, iddiaya göre uzun süredir psikolojik tedavi gören Derya K. (33) cinnet getirip down sendromlu 6 aylık bebeğini boğarak öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis anneyi gözaltına aldı. Down sendromlu olduğu öğrenilen minik Kerem'in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Derya K., buradaki işlemlerinin ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. İfade işlemi tamamlanan Derya K., daha sonra Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, emniyetten çıkarılırken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

"Yetimhanede büyümene izin veremem"
Cinayet masası ekipleri Kerem'in boynunda morluklar tespit etti. Ayrıca evde bir çok not vardı. Kağıtların birinde, "Seni çok seviyorum oğlum. Yetimhanede büyümene izin veremem" yazılıydı. Olayı öğrendiğinde baba bir ara, "Neden bırakıp gittim. Gitti yavrum" diye bağırıp camdan atlamaya kalktı. Borçlar nedeniyle eşinin psikolojisinin bozulmuş olabileceğini söyleyen Mustafa Kaya K., "yetimhane" notuyla ilgili "Evimize haciz geleceğini ve eşyalarla bizi de götüreceklerini söylüyordu. O notu bu yüzden yazmış olabilir" dedi.
Bebeğini çok severdi
Kestanlıoğlu çiftinin komşuları olan bitene bir anlam verememiş. Bir komşusu, "Bebeğini çok seven bir anneydi. Hep 'annem yavrum bebeğim' diye severdi" diye anlattı. Bir başka komşusu ise şunları söyledi: "Dışarı çıkarlarken bebek kocasının kucağındaysa ikisine birden sarılırdı. Hiç böyle bir şey yapacak bir anne değildi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.