6. Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşuyor

6. Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşuyor

15-18 Şubat tarihleri arasında 6.’sı düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını 15 Şubat Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak.

Fuar 18 Şubat Pazar gününe kadar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak. Aydın yeni otogar karşısında bulunan Tariş pamuk depolarında gerçekleşecek olan fuara bu yıl 285 yerli ve ulusal firma stant açacak.

 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yaptığı açıklamada; “Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcı firmaların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan 6. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Aydın Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle 16-19 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk TARİŞ depolarında 5.’si gerçekleşen Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarı 240 katılımcı firma ile 173 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.