7. Didim Sanat ve Edebiyat Günleri sona erdi

7. Didim Sanat ve Edebiyat Günleri sona erdi

7. Didim Sanat ve Edebiyat Günleri sona erdi

• Akbük"te sona eren etkinlikte tüm katılımcılara teşekkür belgesi verildi
Gerçek Gazetesi
2004 yılından bu yana düzenlenen ve uluslararası boyuttan ulusal boyuta çevrilen Didim Sanat ve Edebiyat Günlerinin 7"incisi Akbük"te yapılan etkinliklerle sona erdi.
Akköy Dergisi öncülüğünde başlatılan ve bu yıl 7.si düzenlenen, Akköy Dergisi, Türkiye Yazarlar Sendikası, Didim ve Akbük Belediyeleri ile Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin destekleriyle gerçekleştirilen 7. Didim Sanat ve Edebiyat Günleri “Kent ve Şiir” paneli ve şiir akşamı ile sona erdi. 6 Haziran Pazar akşamı Akbük Limanında yapılan etkinliğe Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, DİTAB Başkanı ve Didim Belediye Meclis Üyesi Salih Bankoğlu, Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu ve yazarlar ile Akbüklüler katıldı.
Etkinlikte konuşan Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı 7.si düzenlenen Sanat ve Edebiyat Günlerinin 2.sine ev sahibi yaptıklarını ve Akbük"te bu tür bir sanatsal aktivitenin yapılmasını kendilerini gurur verdiğini söylerken “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Etkinlik kapsında “Kent ve şiir” paneli düzenlendi. Paneli Türkiye Yazarlar Sendiksı Başkanı Enver Ercan Yönetirken, Etkinliğin onur Konuğu Prof. Dr. Afşra Timuçin, Sanatçılar Çiğdem Sezer ve M. Nejat Gacar konuşmacı olarak katıldı.
Panelin ardından Sanatçılar Kent ve Şiir konulu şiirlerini seslendirdi. Şiir dolu gece Belediye Başkanı Sandalcı" sanatçılara katılımında dolayı teşekkür belgesi verdi ve bu tür etkinliklerin sürmesi temennisinde bulundu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.