8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlik programı belli oldu


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke Kadın Meclisi tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek etkinlik programı belli oldu.
Söke Belediyesi"nin katkıları ile gerçekleşecek etkinlikler zinciri 8 Mart 2012 Perşembe günü başlayacak, 12 Mart 2012 Pazartesi günü sona erecek. Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri 8 Mart 2012 Perşembe saat 12.15"de Hükümet Meydanı"nda basın açıklaması ile başlayacak. Basın açıklaması sonrasında kadınlar dayanışma ve mücadele yürüyüşü gerçekleştirecek. Yürüyüş Hükümet Meydanından başlayıp, belirlenen güzergahta devam ederek yine Hükümet meydanında son bulacak. 8 Mart 2012 günü iki sergi gerçekleşecek. Saat 13.30"da Halk Kütüphanesi"nde El Sanatları Sergisi, saat 14.30"da ise Söke Belediyesi Bedesten Sanat Galerisi"nde Resim ve Fotoğraf Sergisi gerçekleştirilecek.
9 Mart 2012 Cuma günü Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri saat 20.00"de Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda şiir dinletisi ile devam edecek.
10 Mart 2012 Cumartesi günü Sökeli Kadınlar “Yol verin geçelim!” sloganı ile bisiklet şenliği gerçekleştirecek. Bu yıl 2."si gerçekleştirilecek Kadınlar Bisiklet Şenliği"nin toplanma yeri Köprübaşı Otopark olarak belirlenirken; toplanma saati ise saat 11.00.
Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri 11 Mart Pazar günü doğa yürüyüşü, 12 Mart Pazartesi ise İzmir Devlet Tiyatroları"na gidiş ile son bulacak.
Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç; “Meclisimiz bileşenleri sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile düzenlediğimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerimize tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.