9. Didim Altınkum Yazarlar Festivalinin

9. Didim Altınkum Yazarlar Festivalinin

9. Didim Altınkum Yazarlar Festivalinin son konuğu Güldal Mumcu oldu


█Gerçek Gazetesi
Didim Belediyesinin katkılarıyla bu yıl 9. düzenlenen Didim Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi. Son günde TBMM Başkanvekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu kitaplarını imzaladı.
9. Didim Altınkum Yazarlar Festivalinin son konuğu TBMM Başkanvekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu oldu. Didim Belediyesinin katkıları ile bazı özel firmaların sponsorluğunda 1-15 Ağustos tarihleri arasında süren Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi. Yalı Caddesi üzerinde her akşam saat 21:00"de çeşitli yazarların okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladığı etkinliğin son gününde TBMM Başkanvekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu kitaplarını imzaladı. Mumcu"ya kitaplarını imzalatmak isteyenler uzun kuyruklar oluştururken gösterilen ilgi Mumcu"yu mutlu etti.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Belediye meclis üyeleri de Mumcu"yu yalnız bırakmadı.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı bu yıl 9. düzenlenen Yazarlar Festivalinde sevilen sanatçılar ile okurları bir araya getirdiklerini belirterek “Kültür, Turizm ve barış kenti olan ilçemiz Didim"de halkımızın sevdikleri sanatçılarla bir arada olmaları noktasında yıllardır yapılan bu etkinlik her yıl giderek daha da anlamlı hale geliyor. Bugünde Meclis Başkanvekilimiz ağırladık. Kendisi bu etkinlikte memnun kaldı. Gelecek yıllarda bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi.
9. Didim Altınkum Yazarlar Festivaline katılan Güldal Mumcu ise gece geç saatlere kadar kitaplarını imzaladı; okurları ile ayaküstü sohbet etti. Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Mumcu"ya Festivale katılımlarında dolayı teşekkür plaketi verdi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.