ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR

Aydın’da bir AKP milletvekiliyle görüştüm. Referandumdan önce...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve bazı CHP’li belediyelere yönelik yaptığı asılsız yayınlar ve iftiralarla gündemi meşgul eden Haldun Haşmet Aysan, bu kez de aba altından sopa gösterdi. Aysan’ın, "Aydın’da bir AKP milletvekiliyle görüştüm. Referandumdan önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yapılacağı bilgisine ulaştım" dediği iddia ediliyor.
Aydın halkının; asılsız ve karalama içerikli yayınlarıyla yakından tanıdığı, yaptığı iftira ve kurgu içeren yayınlarla gündemi sürekli meşgul eden Haldun Haşmet Aysan’ın yeni senaryosu "yine bir yerlerden ve birilerinden emir almış" dedirtti. 

abaalti2.jpeg
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “Yaklaşmakta olan tehlikenin farkında değilsin” şeklinde not düşen Aysan’ın, kurguladığı senaryonun sinyallerini verdiği söyleniyor.
Edinilen bilgiye göre; Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik karalama ve iftira yayınlarına devam eden Haldun Haşmet Aysan, AKP’li Aydın milletvekilleriyle beraber hareket ettiğini ve referandumdan önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yaptıracaklarını söylediği iddia edildi.
Bugüne kadar Yargıyı ve Bürokrasiyi hiçe sayan Aysan, skandal sözlerinin devamında ise; daha korkunç ifadeler kullandığı iddia edilerek, “Değerli milletvekillerimle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yaptıracağım” dediği gelen haberler arasında.  
Daha önce de bu tür paylaşımlarıyla defalarca bir çok Kişiyi töhmet  altında bırakan Haldun Haşmet Aysan, sözlerinin devamında kendisine yardım eden AKP’li milletvekilleri olduğunu belirtmesi kanun tanımazlığın geldiği durumu gözler önüne serdi. 
Bu paylaşımında öncekilere oranla daha da ileri giden Aysan, “Bu operasyonu değerli milletvekillerimle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıracağım. Yazdığım yazıları Aydın Cumhuriyet Savcılığı'na, Başbakanlığa, İçişleri Başkanlığı'na  ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderdim. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yaptıracağım” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.