Acemi hırsız kendini ele verdi

Acemi hırsız kendini ele verdi

Acemi hırsız kendini ele verdi

Aydın’ın Didim ilçesinde bir restoran giren acemi hırsız, yazar kasa ve bahşiş kutusundaki paraları alarak ortadan kayboldu. Kapüşonunu çıkararak kameralara takılan hırsızın acemi halleri şaşırttı.
Olay; dün gece sabaha karşı Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı üzerindeki bir restoranda meydana geldi. İş hanına gelen acemi hırsız, ilk olarak çevreyi gözetledi. Çevreyi gözetleyen acemi hırsız girmeyi planladığı restoranın yanındaki diğer iş yerinin kameralarına yakalandı. Ardından iş hanın içerisinde giren acemi hırsız arka kapıdaki kilidi kırarak direk olarak yazar kasaya yöneldi. Kasada bulunan 500 TL’yi alan acemi hırsız bahşişi kutusundaki paraları da cebine doldurdu. Ardından iş yerindeki diğer çekmeceleri de karıştıran acemi hırsız daha sonra başındaki kapüşonu çıkararak kameralara yakalandı. Acemi hırsızı rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, genç hırsız daha sonra iş yerini terk etti.
Sabah saatlerinde iş yerine gelen personel tarafından durum fark edilirken olayla ilgili iş yeri sahibi Ercan Ocak’a bilgi verildi. İş yerine Emniyet güçleri çağrılırken, emniyet güçleri parmak izi çalışması ile güvenlik kameralarını inceledi. Polis olayla ilgili iş yerin sahibinin ifadesini alırken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.