Acun'u fena dolandırdılar!

Acun'u fena dolandırdılar!

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, kanalında ortaya çıkan skandal üzerine magazin müdürü ve servisi ile yollarını ayırdı.

TV8'in muhasebe servisi geçtiğimiz yıl sonu hesaplarını kapatmak için harcırah alarak yurtdışına gitmiş görünen bir muhabiri çağırarak avans kapatabilmeleri için pasaportunun yurtdışına giriş çıkış mühürlerinin bulunduğu sayfanın fotokopisini istedi.

SKANDAL ORTAYA ÇIKTI

Medyaradar'da yer alan habere göre; muhabirin "Benim pasaportum yok. Yurtdışına da hiç çıkmadım. Sizden harcırah da almadım. Bir yanlışlık olmasın" ifadesiyle skandal ortaya çıktı.

AVANS TARİHLERİNDE TUTARSIZLIK

Geçtiğimiz yıl yurtdışına çıkmış görülen bütün muhabirler tek tek çağrılarak pasaportları kontrol edilerek savunmaları alındı. Şirket içinde başlatılan araştırmada çok ilginç bir skandal ortaya çıkartıldı. Buna göre bazı muhabirlerin hiç yurtdışına çıkmadıkları, bazılarının ise yurtdışına çıktıklarını söyledikleri tarihlerle muhasebeden alınan avans tarihleri arasında tutarsızlıklar belirlendi. Ayrıca bazı servis çalışanlarının Atılgan Poyrazoğlu'nun talimatıyla çeşitli bankalardan kredi çekerek parayı müdürlerine verdikleri de ortaya çıkınca durum Acun Ilıcalı'ya aksettirildi.

MAGAZİN SERSİVİSİNİ VE DOSTU POYRAZOĞLU'NU KOVDU

İddiaya göre bu duruma çok sinirlenen Acun Ilıcalı Atılgan Poyrazoğlu ve ekibinin işine son verdi. Bu durum karşısında mağdur muhabirler şaşkına döndü. Hem kendi isimleri kullanılarak şirketlerinin mağdur edilmesine adları karışmış, hem de müdürlerinin talimatıyla çekerek kendisine verdikleri kredilerin ödeme günü geldiği için kara kara düşünmeye başlamışlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.