‘Ada’da Yaşam’ dergisi 3. yaşını kutladı

‘Ada’da Yaşam’ dergisi 3. yaşını kutladı

‘Ada’da Yaşam’ dergisi 3. yaşını kutladı

Gerçek Gazetesi
Kuşadası"nda yayınlanan Ada'da Yaşam dergisi 3. yaş gününü Kervansaray Otel"de düzenlenen görkemli bir törenle kutladı.
Kuşadası"nın tanınmış isimlerinin yanı sıra dergiye destek verenler, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Vergi Dairsei Müdür Ali İhsan Demiray, TÜRSAB Başkanı Bülent İlbahar, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Özalp ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğunun da katıldığı gecede Kuşadası'nın birbirinden güzel sanatçıları sahne aldı. Özgür Özmavi"nin sunduğu geceye Salsa ile Roman Dans grubu ve oryantal gösterileri renk kattı.
Ada"da Yaşam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tülay Aksay, “Üç yıl önce yola çıktığımızda yönümüzü el yordamıyla bulmaya çalıştık. Bilmediğimiz bir alanda, yeni doğan çocuğumuzla birlikte büyümeye çalıştık. Dergimize altı ay ömür biçenlere inat direndik. Çalıştık, çabaladık. Yaşadığımız sıkıntıları, önümüze konulan engelleri sabırla aştık. Bize güvenen, inanan dostlarımızdan güç alarak, ardı ardına sayılar çıkardık. Ve geldik bugüne ve üç yaşımıza. Ada"da Yaşam ailesi olarak magazin, insan ve insana dair ne varsa onun üzerine kurduğumuz yayın çizgimizle seviyeli bir yayıncılık yapmaya çalıştık. Bilerek isteyerek kimseyi kırmadık, üzmedik. Dergimizi hiçbir yayın organıyla kıyaslamadık, yarıştırmadık. Elimizin erdiği, gücümüzün yettiğince dergimizi zamanında siz değerli okurlarımıza ulaştırmaya çalıştık. Bu gün 3 yaşındaki dergimiz ve siz değerli konuklarımızla gurur ve mutluluk dolu bir gece yaşıyoruz. Ada"da Yaşam ailesine katkı veren, bugüne gelmesinde maddi ve manevi desteği olan herkese sonsuz şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyor, Ada"da yaşamın daha uzun yıllar yaşaması için desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyoruz” dedi.
Kuşadası"nın sevilen sanatçıları Özhan, Erçin, Cevher, Kader, Tolga Cihan, Didem"in söylediği muhteşem şarkılar sonunda Ada"da Yaşam ailesi yaş günü pastasını köşe yazarlarıyla birlikte kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.