Adalet ve Kalkınma Partisi, Akyeniköy Belediye Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi, Akyeniköy Belediye Başkanı

Yılmaz Öz ve Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü’nün ardından şimdi de gözünü Davutlar’a çevirdi.

Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek (haber)
Yılmaz Öz ve Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü"nün ardından şimdi de gözünü Davutlar"a çevirdi.
Davutlar"ın DP"li Belediye Başkanı Tuncay Uysal"ın projelerini yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını söyleyen AKP Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ”Bir yanda 13 yıldır çalışkanlığı ve dürüştlüğüyle beldesine önemli projeler ve hizmetler kazandıran Akyeniköy belediye başkanımız Yılmaz Öz, diğer yanda da Güzelçamlı beldemizin 14 yıllık çalışkan ve dürüst belediye başkanı Bayram Bayaözlü. Bu iki değerli belediye başkanımızı AKP çatısı altında görmek bizleri mutlu etti ve gücümüze güç kattı. Tabiî ki bizler başkent Ankara"dan ilimiz Aydın"a ve Ülkemize nasıl hizmetler üretebiliriz çabası sergilerken, yerelde de belediye başkanlarımız bütçeleri ve becerileri çerçevesinde hizmet yarışı içerisindeler. Davutlar Belediye Başkanımız Tuncay Uysal 4 yıla yakın süredir beldesi için proje ve hizmetler üretmektedir. Tuncay başkan DP çatısı altında seçime girmesine rağmen başkent Ankara ziyaretlerinde kapımız kendisine hep açık oldu. Çünkü Tuncay başkanımızın 28 Mart 2004 seçimlerinin ardından yakasındaki parti rozetini çıkararak beldesinde herkesi kucakladığını gördük. Ankara ziyaretlerinde karşılıklı iyi niyet çerçevesinde projelerine destek verdik. Eski Kültür ve Turizm Bakanımız Atilla Koç"ta Tuncay başkana büyük önem vermektedir. Kuşadası yol ayırımından Davutlar ve Güzelçamlı"ya kadar uzanan dar yol Kültür Bakanlığının bütçesinden ayrılan ödenekle genişletilmiştir. Davutlar için başkan Uysal"ın daha birçok projesi var. Kendisine bugüne kadar olduğu gibi desteğimiz tam olacaktır. Tabiî ki Tuncay başkanımızı da partimiz çatısı altında görmekten mutluluk duyarız. Son kararı elbette kendisi verecektir. Ama Tuncay başkanımıza kapımız her zaman açıktır” dedi.
KARACASU BELEDİYE BAŞKANI DA AKP"ye Mİ GEÇİYOR?
Aydın"ın Karacasu ilçesine bağlı Ataeymir beldesinin DP"li Belediye Başkanı Mehmet Başaran"ın partisinden istifa edip AKP çatısı altında siyasi yaşamına devam edeceği yönündeki söylemler ağırlık kazandı. Bu konuda kendisiyle görüştüğümüz Milletvekili Ertürk"te, ”Mehmet başkanımızla da tabiî ki görüşmelerimiz oluyor. Partimizi tercih ederse neden olmasın” şeklinde açıklama yaptı.













FLAŞ HABER MERKEZİ
YAZIYORSA
DO⁄RUDUR!


Yılmaz ÖLMEZ

Flaş Haber Merkezi olarak 22 Temmuz seçimlerinin ardından, ”AKP genel seçimlerde elde ettiği başarıyı 2009"da yapılacak yerel seçimlerde de tekrarlamak istiyor. Bu nedenle de gözünü yerel seçimlere çevirdi” haberine imza atmıştık. Yine Akyeniköy"ün DP"li belediye başkanı Yılmaz Öz"ün AKP"ye geçiyor haberini de ilk biz duyurmuştuk. Bir başka istihbarat kaynaklarımıza dayanarak AKP gözünü Güzelçamlı ve Davutlar"a çevirdi. AKP başarılı İki başkanı da partisi çatısı altında görmek istiyor” diyerek ön haber yapmıştık. Sağlam istihbaratlara dayanarak bu yönde kamuoyunu bilgilendiren Flaş Haber Merkezi, yanılmadığını son gelişmelerle ortaya koydu. Yine Flaş Haber servisi olarak Anavatan Partili Söke eski Belediye Başkanı ibrahim Adalı ve eşi Birsen Adalı"nın partilerinden istifa edecekleri yönündeki ilk haberi bağlı bulunduğumuz basın-yayın kuruluşlarına biz duyurmuştuk.
MUSTAFA KARABABA"NIN
BELEDiYE BAŞKAN ADAYILI⁄I YÖNÜNDEKi
DÜŞÜNCESiNi"DE FLAŞ HABER MERKEZİ
DUYURMUŞTU!
Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Karababa"nın 4 Şubat 2007 tarihinde yapılan Ziraat Odası meclis seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına tekrar aday olmayacağını ve Meclis başkanlığı düşüncesi içerisinde olduğunu duyurmuştuk. Ocak ayında yayınladığımız bu haberde, Karababa"nın 2009 Yerel seçimlerde Sarıkemer beldesinden belediye başkanlığı adaylığı düşüncesi içerisinde olduğu için yönetim kurulu başkanlığına adaylığını koymayacağının altını çizmiştik. Karababa"nın bu düşüncesi iyice netlik kazanırken, seçimlere gireceği partide belli oldu. Akyeniköy Belediye Başkanı Yılmaz Öz"ün AKP"ye katılım için düzenlenen törende Karababa"da bir sürpriz yaparak AKP rozetini yakasına taktı. Karababa"nın Sarıkemer beldesinde sevilip sayılan bir kişi olduğu ve aday olması halinde seçimi mutlak kazanacağı yönündeki görüşleri de ağırlık kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.