Adaspor Gençlik Hizmetleri’ni farklı geçti

Adaspor Gençlik Hizmetleri’ni farklı geçti

Adaspor Gençlik Hizmetleri’ni farklı geçti


Gerçek Gazetesi
Aydın Minik Erkekler Basketbol Liginde bu hafta Adaspor Gençlik Hizmetlerispor"u konuk etti. İlk periyotta geriye düşmesine rağmen ikinci periyotta müthiş bir dönüşle farkı açan Adaspor rakibini 64-17 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.
Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu"nda oynanan müsabakanın ilk periyodunda çok iyi bir performans ortaya koyan konuk ekip, ilk periyodu 5-9 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda oyunun akışını baştan sona değiştiren Adaspor periyot boyunca adeta rakibini kendi yarı sahasına hapsetti ve bu periyotta 15 sayı üretmesine karşılık kırmızı-beyazlılara sayı atma şansı tanımadı. Maçta ilk yarı 20-9 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
Miniklerin karşılaşmasında 3. periyotta yeniden oyuna ortak olmak isteyen ve rakip potaya olan ataklarını sıklaştıran Gençlik Hizmetlerispor sergilediği mücadeleci oyuna rağmen bu periyotta da skor farkının açılmasına engel olamadı ve son çeyreğe 37-17 Adaspor"un üstünlüğü ile girildi.
Müsabakanın son çeyreğinde de ikinci periyotta olduğu gibi rakibine atak şansı tanımayan Adaspor bu bölümde 27 sayı üretirken konuk ekibe yine sayı şansı vermedi. Son bölümlerinde tribünde bulunan öğrenci velilerinin verilen kararlara sürekli itiraz etmeleri sebebiyle hakemlerle aralarında kısa süreli gerginliğin yaşandığı maç 64-17 Adaspor"un galibiyetiyle sona erdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.