Adasporlu minik raketlerin büyük başarısı

Adasporlu minik raketlerin büyük başarısı

Adasporlu minik raketlerin büyük başarısı


Gerçek Gazetesi
Kuşadası Adaspor Tenis Takımı, Antalya'da düzenlenen Ulusal Tenis Turnuvası'nda büyük başarı kazanarak, hem birincilik hem de üçüncülük elde etti.
Türkiye Tenis Federas yonu tarafından Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) kortlarında gerçekleştirilen 10 Yaş Ulusal Tenis Turnuvası"na katılan Adaspor Tenis Takımı sporcularından Caner Tekeroğlu Türkiye Üçüncüsü, Bora Kocaoğlu Conselation birincisi oldu.
Türkiye'nin değişik illerinden 55 sporcunun katıldığı turnuvada ODTÜ (Ankara), ATK (Ankara), ATİK (Antalya), PATEK (Denizli) ve KÜLTÜRPARK (İzmir) gibi köklü kulüpler ile yarışan Kuşadası Adasporlu sporcular, başarılı maçların ardından izleyenler tarafından da alkış aldılar. Adaspor Başkanı A. Can Turan ve Adaspor Tenis Şubesi Başkanı Av. Ömer Günel, "İlçemiz de tenis sporunun kısa bir süre içinde gelişmesi ve ulusal turnuvalardan başarılı sonuçlar ile dönülmesi bizler için heyecan yaratmıştır. Bu başarıların giderek artacağının sinyallerini veren sporcularımız daha sonra bu spora başlayacak olan çocuklarımız için de güzel birer örnek olacaklardır. Üst düzey oyuncu gelişiminde pay sahibi olmak ve geleceğin tenisçilerini yetiştirme gururunu yaşamak istemekteyiz" şeklinde konuştular.
Adaspor Tenis Takımı Antrenörü Gökhan Can ise "Tenis Alt Yapı çalışmalarımız için açtığımız tenis okulu ve yaz tenis okulu çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup kulübümüzün performans çalışmalarına hız katması bizleri mutlu etmektedir. Çalışmalarımızda yardımlarını eksik etmeyen Kulüp Başkanımız sayın Ali Can Turan'a Kulüp Başkan Yardımcımız ve Tenis Şubesi Başkanımız sayın Av. Ömer Günel'e ve desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize Adaspor Kulübü olarak tekrar teşekkürler ederiz" dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.