Aday memurlar yemin ederek görevlerine başladı

Aday memurlar yemin ederek görevlerine başladı

Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğünde yaklaşık bir buçuk yıl önce aday memur olarak göreve başlayan 5 gelir uzman yardımcısı asaletlerinin tasdiklenmesinin ardından düzenlenen törende yemin ederek asli görevlerine başladı.

Nazilli Vergi Dairesinin zemin katında bulunan vezne bölümünde yapılan törene Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun başta olmak üzere Müdür Yardımcıları ve daire çalışanlarının yanısıra vergi mükellefleri de katıldı. İstiklal marşının okunmasının ardından Türk Bayrağının üzerine sağ ellerini koyarak yemin eden aday memurlar için üzerinde ‘Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü’ yazılı pasta kesildi. Mesai arkadaşları tarafından tebrik edilen memurlara hitaben bir konuşma yapan Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, “Çok değerli mesai arkadaşlarım. Bugün itibariyle 5 arkadaşımızı daha asaletlerini tasdikleyip yeminlerini gerçekleştirerek ailemize dahil etmiş bulunmaktayız. Bu arkadaşlarımız seminerlerini ve sınavlarını başarıyla tamamlayarak göreve hazır hale geldiler. Ben bundan sonraki uzun mesai yıllarında başta verecekleri hizmette, işlerinde, hayatlarında başarılar diliyorum. Yaptıkları görevi fedakarca yapmalarını temenni ediyorum. Yeminlerindeki gibi özveriyle, fedakarca, vatanımıza, milletimize, teşkilatımıza hizmet etsinler. Devlet Memurları olarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, kanunlarına, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sadakatle bağlı kalarak uygulamak zorundadır. Hizmet sürenizce tarafsız, adil, eşit ve ahlaklı görev yapacağınıza inanıyorum. Hizmet yıllarınız inşallah başarılarla dolu olsun. Asaletleriniz hayırlı uğurlu olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

Akkoyun’un konuşmasının ardından adaylık süreleri tamamlanarak gelir uzman yardımcılıkları tasdiklenen Özlem Karcı, Ay Gül Eren, Zühal Kara, Derya İzcioğlu ve Semih İnce, kendileri için hazırlanan pastadaki mumları üfleyerek alkışlar altında pastayı kestiler. Törene şahit olan vergi mükellefi vatandaşlar da yeni memurları kutlayarak kendilerine ikram edilen pastadan tattılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.