Adnan Menderes ve arkadaşları için mevlit okutuldu

Adnan Menderes ve arkadaşları için mevlit okutuldu

17 Eylül 1961’de idam edilen demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes, arkadaşları ve şehitler için mevlit okutuldu.

Demokrat Parti (DP) eski GİK üyesi Samet Ocakoğlu öncülüğünde düzenlenen etkinlikte merhum Başvekil Adnan Menderes, merhum Maliye Bakanı Hasan Polatkan, merhum Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, merhum İçişleri Bakanı Namık Gedik ve demokrasi şehitleri ile terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu. Program geniş bir katılımla gerçekleşti.
DP eski GİK üyesi Samet Ocakoğlu, yaptığı açıklamada; “Merhum Aydın Menderes beyefendinin geçirdiği kaza sonrası bizlerde bir usül olduğu gibi, Mevlidi Şerifi bir süre Ümran Menderes hanımefendi ve Ayla Gedik hanımefendiye telefonla dinlettik. İzmir’den, Manisa’dan ve Aydın’dan teşrif eden, uzaktan ve yakından Fatihalarını gönderen herkesten Allah razı olsun.
İzmir Valiliği İl Müftülüğüne ve Konak Müftülüğü ile Hisar Camii görevlilerine teşekkür ederiz.
En büyük teşekkürümüz milletimizedir. Allahın gücü her şeye yeter. Mekanları cennet olsun.
Başbakanlık Vakıflar İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Emin Doğan, AK Parti Karabağlar Teşkilat Başkanı Ahmet Demirci, Manisa Demirkırat Derneği Başkanı Cihan Canuyar ve Yönetim Kurulu üyesi İlker Şener, 27 Mayıs davamızda avukatımız Gökhan Karateke, Demokrat Gazeteciler Derneği Başkanı Hakan Özen ve Konak Müftülüğümüz ile Hisar Camidinin ilgililerine teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.