ADSYB üyelerine üretici kart desteği

ADSYB üyelerine üretici kart desteği

Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ADSYB) özel bir banka ile yaptığı protokol ile yetiştiricilere üretici kart desteği imkanı sağladı.

Protokol kapsamında özel bankanın Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri, Birlik’ten yapacakları Süt Analizi ve Birlik aidatı ödemelerini üretici kartları ile 5 ay vade avantajıyla ödeyebilecekler. Anlaşma kapsamında ayrıca üreticilere 5 yıl vadeye kadar avantajlı faiz oranıyla süt kredisi imkanı sağlanırken, gebe düve alımlarına özel vade ve kredilendirme avantajı da sunuluyor.

 

Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile yetiştirici ve üreticiye destek vermek amacıyla düzenlenen imza törenine Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Sedat Güngör, bankanın genel müdür yardımcısı Burak Koçak, Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Batı Anadolu Bölge Tarım Satış Müdürü Asuman Köseoğlu katıldı.

 

Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Sedat Güngör yaklaşık 5 bin üyeye hizmet verdiklerini ve üyenin menfaatine olan her konuda her kurum ile işbirliğine açık olduklarını belirterek, “Birlik olarak kurulduğumuz 1995 yılından bu yana ülke hayvancılığının gelişmesine, tarım sektörünün büyümesine katkı vermekten mutluluk duyuyoruz. Birliğimizde soykütük işletmelerindeki büyükbaş hayvanların pedigrileri ve verimleri tutulurken, her ay üye işletmelerin ziyaretleri yapılarak gerekli güncellemeleri yapıyoruz. Bünyemizde 2012 yılından bu yana tarımsal yayım ve danışmanlık birimi olarak faaliyetlerine devam eden Aydın Çiftlik Danışma Merkezi’miz ile hayvancılık işletmelerinin bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı sektörün önde gelen bankalarından biri ile yaptığımız işbirliği ile zenginleştirmekten, üreticilerimize yeni avantajlar sunmaktan mutluyuz” dedi.

 

Bankanın Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, protokol töreninde yaptığı açıklamada her zaman çiftçinin ve üretenin yanında olduklarını belirterek “Tarım bankacılığı alanında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve uygulamalarımızla her zaman ve her yerde üreticimizin yanındayız. Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile yaptığımız işbirliği ile çiftçilerimize çok özel koşullarda, pek çok özel avantaj sunuyoruz. Tarımı misyon edinmiş, ilk günden bu yana bu sektör ile gönül bağı bulunan tarımda lider özel banka olmanın verdiği sorumlulukla, Türkiye’nin 81 ilindeki öncü çalışmalarımız, avantaj sağlayan işbirliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.