Adü Rektörü Bircan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Adü Rektörü Bircan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Adü Rektörü Bircan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Mutlu, Aydın İl Jandarma Komutanı J. Kur. Albay Emre Furat ve İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Mutlu, Adnan Menderes Üniversitesi’nin yeni yönetimle ivme kazanarak yoluna devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu vurgulayarak ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı tebrik etti.
ADÜ Rektörlüğü’nü ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Emre Fırat ve İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan da, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ı tebrik ederek, görevinin hem Adnan Menderes Üniversitesi hem de ilimiz için hayırlı olmasını diledi.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADü hakkında bilgi verdiği ziyaretlerde, “Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Üniversitemiz ve Aydınımız için çalışarak Aydın’ımızın gelişimi için çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.