Adü Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci

Adü Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni yapıldı.

Söke Ticaret Borsası salonunda yapılan mezuniyet törenine Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Şen, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selma Özcan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 eğitim yılında 82 öğrencisini mezun etti. Törende ilk konuşmayı mezun öğrenciler adına okul birincisi İlk ve Acil Yardım programından Furkan Bağatur yaptı. Bağatur konuşmasında; eğitim sürecinde yanlarında olan aileleri başta olmak üzere okul eğitmenlerine teşekkür etti.
ADÜ Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Şen konuşmasında mezuniyet törenine katılan herkese teşekkür ederken; “Acil sağlık hizmetleri, ameliyathane, radyoloji bölümlerinde sağlık sektörüne çok değerli sağlık personeli yetiştirmenin haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz mesleki eğitimin yanında, profesyonel bilgilerle donatılarak yetiştirilmeye çalışılıyor. Eğitim süreci içinde okulda öğrencilerimize vermeye çalıştığımız hoşgörü, empati, eşitlik, adalet ve etik değerlerin meslek hayatlarında öğrencilerimize ışık tutmasını diliyorum” dedi.
Zorlu ve bir o kadarda keyifli eğitim sürecinin bitmesiyle birlikte mesleki hayata geçecek tüm mezun öğrencilere başarılar dileyen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; “İnşallah hayalini kurduğunuz tüm hedeflere ulaşırsınız. Eminim ki aldığınız eğitim, azim ve iradenizle karşılaşacağınız tüm zorlukların ürerinden geleceksiniz” dedi.
Konuşmaların ardından okul birincisi İlk ve Acil Yardım programından Furkan Bağatur’a ödülü ve belgesi Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş tarafından verildi. Okul ikincisi İlk ve Acil Yardım programından Eda Vural’a ödül ve plaketini Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Şen takdim etti. Okul üçüncüsü Tıbbi Görüntüleme Bölümü öğrencisi Hilal Şahan Cirit’e ödül ve plaketi Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl tarafından verildi.
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda dereceye giren öğrenciler şöyle: Ameliyathane Hizmetleri Programı birincisi Nurullah Sağdık, ikinci Rukiye Durabay, üçüncü Serkan dayanğaç. Tıbbi Görüntüleme Bölümü birincisi Hilal Şahan Cirit, ikinci Meltem Görmüş, üçüncü Rafet Yıldız. İlk ve Acil Yardım Programı (örgün eğitim) birincisi Furkan Bağatur, ikinci Mediha Özkırlangıç, üçüncü Hatice Yetiş. İlk ve Acil Yardım Programı (ikinci öğretim) birinci Eda Ural, ikinci Gözde Varol, üçüncü Gülben Gökkaya.
Belge ve ödül töreni sonrasında öğrenciler mezuniyet yeminini ederken, onuncu yıl marşı eşliğinde kepler havaya fırlatıldı. Velilerin fotoğraf çekme yarışına girdiği mezuniyet töreninde veliler de en az mezun olan çocukları kadar heyecan yaşadı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.