ADÜ Veterinerlik Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

ADÜ Veterinerlik Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 16. dönem mezunlarını Batı Kampüsü Eğitim-Öğretim Bloğu’nda düzenlenen törenle uğurladı.

Törene, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Muharrem Uçmaklıoğlu, ADÜ akademik birim yöneticileri, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy öğrencileri tebrik ederek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’da konuşmasında mezun öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından ADÜ Rektörü Bircan ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ile Prof. Dr. Törün Özer tarafından, dönem birincisi Muzaffer Ceylan’a, dönem ikincisi Cansu Çövüt’e ve dönem üçüncüsü İlker Gökdağ’a plaketleri verilirken, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy ile Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu dekanlığın ve odanın hazırladığı hediyeleri öğrencilere verdi.
Plaketlerin verilmesinin ardından kürsüye gelen dönem birincisi Muzaffer Ceylan, eğitim-öğrenim gördükleri sürede kendilerinde emeği geçenlere teşekkür etti. Tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildikten sonra Veteriner Hekimliği Deontoloji Yönetmeliği gereği mesleğe başlamanın ilk adımı olarak yeminlerini etti. Mezuniyet töreni, geleneksel kep atma törenin ardından ADÜMTEK grubunun müzikleri eşliğinde doyasıya eğlence ile sona erdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.