ADÜ web siteleri yenilendi

ADÜ web siteleri yenilendi

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) resmi web sitesi www.adu.edu.tr ile birim web siteleri ara yüzleri ve altyapıları güncellendi.

Her geçen gün gelişen web teknolojilerine uyum sağlamak, sayısı hızla artan mobil kullanıcılara da yanıt verebilmek adına Adnan Menderes Üniversitesi ana sayfası, HTML5 tabanlı ve mobil uyumlu esnek bir altyapıyla yeniden dizayn edildi.
Adnan Menderes Üniversitesi’nin fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksek okulu gibi akademik bölümleriyle ile idari birimlerine ait toplam 68 adet site, ana sitede olduğu gibi yeni teknolojilere ve mobil cihazlara uyumlu hale getirilerek, kurumsal bütünlük sağlamak adına ortak bir ara yüze kavuşturuldu.
Yeni sitelerde ziyaretçilerin aradıklarını daha kolay bulmaları için hızlı menü ve sık kullanılan bağlantılar eklenerek site içi ve tüm üniversite sayfalarında arama yapılmasına olanak sağlandı.
Adnan Menderes Üniversitesi’nin Google Apps’e geçişiyle beraber Google tabanlı giriş sistemi üzerinde çalışmaları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ADÜ’nün pek çok interaktif servisi ve yönetici paneline AKBİS, rehber ve birim web siteleri ADÜ Gmail üzerinden otomatik olarak giriş yapabilecek.
ADÜ’NÜN KRONOLOJİSİ EKLENDİ
ADÜ’nün yeni web sayfasıyla birlikte getirilen yeniliklerden biri de Adnan Menderes Üniversitesi’nin kuruluşundan bu yana gelişimi hakkında bilgiler edinebilen Kronoloji Sayfası. Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk ve tek kronoloji sayfası olma özelliğini taşıyan sayfa ile ziyaretçilerimiz ADÜ’yü daha yakından tanıyabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.