ADÜ'lü güreşçiler Çorumdan madalyalarla döndü

ADÜ'lü güreşçiler Çorumdan madalyalarla döndü

ADÜ'lü güreşçiler Çorumdan madalyalarla döndü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda ADÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri madalyalarla döndü.
Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonası A Klasmanda, ADÜ Besyo Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Serbest Stil Güreşte Takımlar arasında dördüncü olarak 4 altın madalya kazandı. Grekoromen Güreşte ikinci olan 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan öğrenciler, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.
ADÜ’yü temsil etmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden öğrenciler, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.
Gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik eden, Aydın ve Üniversite’nin tanınırlığının artmasında bu etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirten Rektör Prof. Dr. Bircan da, “Öğrencilerimizin 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilecek 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Üniversiteler arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.