ADܒnün güreşçileri 7 madalya ile döndü

ADܒnün güreşçileri 7 madalya ile döndü

ADܒnün güreşçileri 7 madalya ile döndü


█GerçekGazetesi
Andan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) güreşçileri, Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası"nda 4 altın ve 3 bronz madalya kazanarak üçüncü oldu.
Andan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri başarılarıyla Aydın ve ADÜ"yü gururlandırdı.
Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, ADÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulukan"ın eşliğinde 3-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi"nde gerçekleştirilen "Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası"na katıldı. Şampiyonada dört altın ve üç bronz madalya kazanan ADÜ"nün başarılı güreşçileri ve BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan"ı makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.
Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası"nın serbest klasman müsabakalarında ADÜ BESYO öğrencilerinden Seçkin Pelit 55 kg"da, Serdal Çavuşoğlu 84 kg"da, İsmail Balaban 96 kg"da, Fatih Yaşarlı 120 kg"da altın madalya almaya hak kazandı. Grekoromen stilde Sedat Uçar 60 kg"da, İsmail Samet Yaman 84 kg"da ve Mehmet Karagöz 96 kg"da üçüncülüğe hak kazanarak bronz madalya aldı. ADÜ BESYO güreşçileri şampiyonda elde ettikleri başarıyla da takım olarak üçüncülük elde ederek, Aydın ve ADÜ"ye büyük bir guru yaşattı.
ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ BESYO öğrencilerine elde ettikleri başarıdan ötürü teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.