Afrin kahramanı, Başkan Çerçioğlu’na cepheden selam gönderdi

Afrin kahramanı, Başkan Çerçioğlu’na cepheden selam gönderdi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına görev alan Aydınlı bir Mehmetçik, tank topunun üzerine ismini yazdığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na selam gönderdi.

Zeytin Dalı Harekatında görev alan Aydınlı bir asker, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da unutmadı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adını tank topunun üzerine yazdı. Topun üzerine “Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu Afrin #zeytindalı” yazılı fotoğrafı sosyal medyada ilgi gördü.

 

Mehmetçiğin verdiği manevi desteğin kendileri için çok mutluluk verici olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sınır ötesinde savaşan ordumuzun yanında olduğunu belirterek, “Sınırlarımız dışında topraklarımızın bütünlüğü için savaşan Mehmetçiğimizin muvaffak olacağından hiç kuşkum yok. Şanlı ordumuz tarih boyunca topraklarımıza kastetmeye çalışanlara gerekli dersi her zaman vermiştir. Yine verecektir. Dualarımız kahraman Mehmetçiğimizle” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.