AGC Yönetiminden nezaket ziyaretleri

AGC Yönetiminden nezaket ziyaretleri

AGC Yönetiminden nezaket ziyaretleri


Gerçek Gazetesi
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Aydın'daki siyasi partilere ve bazı kuruluşlara nezaket ziyaretlerinde bulundu. AGC Başkanı Mustafa Çezik, Başkan Yardımcılarından Sami Solak, Genel Sekreter Mehtap Altınkeser ve Sayman Güner Dokuyucu'dan oluşan heyet, önce Saadet Partisi Aydın il yönetimini ziyaret etti.
Parti binasında SP İl Başkanı Av. Ömer Özmen, Merkez İlçe Başkanı Cemalettin Esgin, İl Müfettişi Cihan Akkuş, İl Yönetim Kurulu üyeleri Abdülkadir Öz ve Feyzi Karayılan ile Gençlik Kolları Başkanı Barış Soyuçok tarafından karşılanan AGC heyeti, burada parti yöneticileri ile bir süre sohbet ettiler.
Yaklaşık 30 dakikalık görüşme ve ikramların ardından buradan ayrılan heyet, Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etti. CHP Aydın İl Binası'nda İl Başkanı Av. Tunç Aytur, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Çatlıoğlu, İl Sekreteri Ünal Kayhan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Özdemir tarafından karşılandı. Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Tunç Aytur, çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi ve heyetle sohbet etti. Daha sonra Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD'ı ziyaret eden AGC heyeti, ASİAD binasında ASİAD Başkanı Şevket Kaya, Başkan Yardımcıları Abdülkerim Tikbaş ve Akcan Kurtulmuş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavcar ile Genel Sekreter ve AGC Başkan Yardımcısı Ali Akkurt tarafından karşılandılar. Dernek toplantı salonunda gerçekleşen görüşme, oldukça samimi bir havada geçti. Sohbet esnasında ASİAD Başkanı Şevket Kaya'nın tarihi Aydın evlerinden birini restore ederek dernek binası olarak kullanma başvurularının sonuçsuz kaldığını, İzmir ve Muğla gibi komşu illerde tarihi binaların bu şekilde değerlendirildiği halde Aydın'da bu binaların çürümekte olduğunu söylemesi üzerine AGC Başkanı Mustafa Çezik kendilerinin de aynı yönde girişimlerde bulunduklarını ancak aynı durumla karşılaştıklarını, bu tür tarihi binaların çürümeye terkedilmek yerine Aydın'daki sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından değerlendirilerek yaşatılmasını daha doğru bulduklarını söyledi.
ASİAD'dan ayrılan heyete aynı zamanda AGC Başkan Yardımcılarından Ali Akkurt da katıldı ve heyet bu kez Aydın Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'ı ziyaret etti. Başkan Okan Yalçın, Başkan Yardımcısı Zafer Gezer, Yönetim Kurulu üyeleri Ergün Soydan ve Nuri Çakır'la kooperatif yönetim binasında biraraya gelen AGC heyeti, Başkan Okan Yalçın'dan şehiriçi toplu taşıma hizmetlerinde yapılacak yenilikleri ve karşılaşılan sorunları dinlediler ve karşılıklı sohbet ettiler.
Buradan ayrılan AGC heyetinin son durağı İhlas Haber Ajansı'nın Aydın Bölge Müdürlüğü oldu. Bölge Müdürlüğü'nün yeni binasına taşınmasından dolayı İHA Bölge Müdürü İbrahim Kılınç'a “Hayırlı olsun” dileklerini sunan AGC heyetine yeni canlı yayın aracı hakkında bilgi verildi ve karşılıklı olarak mesleki konular değerlendirildi.
Nezaket ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Çezik şunları söyledi: “Aydın Gazeteciler Cemiyeti ve şubelerimiz, çatısı altındaki değerli meslektaşlarımız, radyo, TV, gazete, yaygın basın organlarının temsilcileri, değişik siyasi görüşlere ve dünya görüşüne sahip olsalar dahi, AGC ve şube yönetim kurullarımız, 19 yıldan bu yana partiler üstü olmayı, kalmayı ilke edinmişlerdir.
Bu cümleden olmak üzere, bugün demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan siyasi partilerimizden SP ve CHP il başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunduk. Ayrıca ASİAD ve Şehiriçi Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve yeni hizmet binasına taşınan İHA Bölge Müdürü'müzü ziyaret ettik. Bu ziyaretler önümüzdeki günlerde de devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.