AGC'den İzmir'e çıkartma

AGC'den İzmir'e çıkartma

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimi Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile ESİDEF Genel Sekreteri Özer Akoğlu'nu ziyaret etti.



Gerçek Gazetesi
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimi Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile ESİDEF Genel Sekreteri Özer Akoğlu'nu ziyaret etti.
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çezik başkanlığındaki AGC heyetinde AGC Başkan Yardımcısı Ali Akkurt ve AGC Genel Sekreteri Mehtap Altınkeser yer aldı.
AGC heyeti İzmir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde TGF Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Misket Dikmen tarafından karşılandı. Aydın heyeti, ESİDEF'e yapılan ziyarette ise ESİDEF Genel Sekreteri Özer Akoğlu tarafından kabul edilerek, ağırlandı.
AGC"nin İzmir ziyareti hakkında bilgiler veren AGC Başkanı Mustafa Çezik, “Anadolu'da oluşturulan basın birliği ve sonucunda kurulan Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun daha ileriye gitmesi için üstlendikleri görev nedeniyle değerli genel başkanımız ve aynı zamanda İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Sayın Atilla Sertel'i ziyaret ettik. Bu bir bakıma bir iade-i ziyaretti. Hem özde hem sözde basın meslek ilkelerine bağlı, kalemlerini, deklanşörlerini, kameralarını kişisel çıkarları için kullanmayan basın çalışanlarının gününü kutlama olanağı bulduk. Anadolu'da özverili bir şekilde çalışan özellikle yerel basın çalışanlarının ve yaygın basın organlarının çalışanlarının, basın emekçilerinin sorunlarını paylaştık. Son günlerde bazı kişi, kurum ve kuruluşlardan, devletten veya devlete bağlı kuruluşlardan maaş alan besleme gazetecilerin basın meslek ilkelerini çiğniyor olmalarından duyduğumuz kaygıyı dile getirdik. Bundan sonra daha önce de olduğu gibi Türkiye'nin en güçlü basın kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun güzel ilklere imza atması için görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Aydın'da bir dönem yönetim kurulu üyeliğimizi yapmış olan cemiyetimizin değerli üyelerinden ve Esidef Genel Sekreteri kardeşimiz Özer Akoğlu'na da iade-i ziyarette bulunduk” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.