AGC'den Vali Ayyıldız ve Emniyet Müdürü Böğürcü'ye ziyaret

AGC'den Vali Ayyıldız ve Emniyet Müdürü Böğürcü'ye ziyaret

AGC'den Vali Ayyıldız ve Emniyet Müdürü Böğürcü'ye ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) yeni yönetiminde yer alan gazeteciler, Vali Erol Ayyıldız ile İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’yü ziyaret etti.
AGC’nin yeni yönetimi, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. AGC Başkanı Semra Şener ve yönetimi ile Onursal Başkan Suat Deniz, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ziyarete katıldı.
AGC Başkanı Semra Şener, eski Başkanı Suat Deniz’den bayrağı devralarak göreve başladıklarını belirterek, “İlk ziyaretimizi Valimize yapıyoruz. Deneyimli ve aktif görev yapan gazetecilerden oluşan bir ekip kurduk. Bu ekiple güzel işlere imza atacağız. Amacımız yerelde yayın yapan gazetelerimizin ve sahada çalışan meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulmak. Özellikle günlük üretilen haberlerin niteliğinin geliştirilmesi konusunda Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden destek alacağız” diye konuştu.
Şener, diğer illerdeki meslektaşları ziyaretlerde çok güzel cemiyet binalarından ağırlandıklarını belirterek AGC’ye bina için Vali Ayyıldız’dan destek istedi.
‘BAŞARILAR DİLİYORUM’
Vali Ayyıldız ise bina temini için mevzuat gereği destekte bulunamadıklarını ancak Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait tarihi bir bina bulunması halinde restorasyon için ödenek sağlanabileceğini söyledi. Aydın’da gazetecilerin ürettikleri haberlerde sorumluklarını yerine getirdiğinin altını çizen Vali Ayyıldız, “Aydın son günlerde de görüldüğü gibi hareketli bir şehir. Bu haberlerin halka duyurulması noktasında basın çalışanları özveriyle ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini görüyorum. Mutfakta hazırlanacak yerelde Aydın’ı ve Türkiye’yi ilgilendiren bir hadisede ortaya güzel menü ve tat bırakmak çok önemli. Bunu başarılabilmesi için gazetecilik meslek kuruluşlarına önemli görevler düşüyor. AGC’nin yeni yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.
BÖĞÜRCÜ’YÜ ZİYARET ETTİLER
Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın ardından AGC yönetimi ve gazeteciler İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’yü ziyaret ettiler. AGC Başkanı Semra Şener yönetim kurulu üyelerini tanıtırken, Böğürcü, yeni yönetime tebrik etti. Gazetecilerin yaşadığı sorunları anlattıkları ziyarette kendilerine kolaylıklar sağlanmasını istediler.
Halkın güvenliği için görev yaptıklarını dikkat çeken Dr. Halis Böğürcü, yaptıkları çalışmaların görevi kamuoyuna aydınlatmak olan gazetecilerin kamuoyuna aktarması için gerekli kolaylıkların gösterileceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.