Ah Mustafa, Vah Mustafa

Ah Mustafa, Vah Mustafa

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı basın açıklaması yaptı. Mersin açıklamasında Mustafa Savaş'a yüklendi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı basın açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a yüklendi

Günlerdir ilimizin, ülkemizin çektikleri, daha doğrusu ülkeye çektirdikleri hakkında ağızlarını bıçak açmayanlar, suspus olup kendilerini toprağa gömenler, mesele trollük olunca hakikaten yırtınıyorlar.

Gördük ki, Mustafa Savaş da bu yolda emin adımlarla ilerliyor.

2500 dekar ekilmeyen araziyi, enerji üretimine kazandırmayı vaat eden Sayın Genel Başkanımıza ancak trollük yaparak cevap verebiliyorlar.

Tabiki KİT Komisyonu başkanı Bay Mustafa’nın TEİAŞ, EÜAŞ, TEDAŞ gibi oluşumların kimin yönetiminde olduğunu bilmemesi mümkün değildir değil mi sevgili dostlar?

Mustafa Savaş,

İktidarınızın son aylarında bari Aydın esnafını, çiftçisini, sanayicisini bir parça rahatlatmak için en azından temel girdilerde vergileri kaldırsanıza.

Durmadan binersiniz milletin sırtına. Sizi gidi eyyamcılar sizi.

Ha bu arada ben yine bu açıklamayı hazırlarken dolar 14’e doğru gidiyordu. Şayet ağzınızı açabilecek halen daha yüzünüz kaldıysa, siz döviz ne olacak, asgari ücrete ne zam vereceksiniz, memuru ezmeye devam edecek misiniz onu söyleyin?

Memlekette sayenizde karaborsaya düşmeyen şey kalmadı, bundan bahsedin. Gelmekte olanın işini, gelmekte olana bırakın. Anlamadığınız işlere karışmayın, eşyanızı toplayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.