Ahmet Şafak konser verdi

Ahmet Şafak konser verdi

Ülkü Ocakları gecesinde Ahmet Şafak konser verdi


█ Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Söke Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Söke Kapalı Spor Salonunda düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde Yıldırım Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak konser verdi.
Salonun tamamen dolu olması ve coşkulu geçen gecede, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak da konuşma yaparak, gündemdeki konuları kısa başlıklarla değerlendirdi.
Kapalı Spor Salonu'nun trübünlerindeki oturma bölümünün tamamen dolduğu görülürken, sahnenin kenarına kadar sahada sandalye ilaveleri de yapıldı. Bu rağmen sahnenin yan bölümleri ayakla kalanlar tarafından tamamen dolduruldu.
Aydın MHP İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Aydın İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Ali Oklay ile Orhan Ateş, Söke MHP yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, Kuşadası MHP İlçe Başkanı Cemal Sarı, Didim MHP İlçe Başkanı Can Atas, Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer, Söke ve diğer ilçelerin kadın kolları yöneticileri, Aydın Ülkü Ocağı Başkanı Burak Pehlivan, Söke Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem, İl genel meclis üyeleri ve belediye başkanlarının yanı sıra; Söke'den kalabalık bir katılım sağlandı.
Sarıkemer doğumlu olan, Söke'ye her fırsatta gelen Yıldırım Yıldızdoğan'ın konserinin ardından, Ahmet Şafak sahne aldı. Sanatçı Ahmet Şafak, şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda coşkulu kalabalığın tezahüratları ile bir kaç şarkısını yeniden okuyan Ahmet Şafak, tekrar Söke'ye gelme sözü verdi.
Söke Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem, gecenin çok başarılı geçtiğini belirterek, katılan ve destek olan herkse teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.