Ailemle spor yapıyorum

Ailemle spor yapıyorum

''Ailemle spor yapıyorum'' projesi Aydın'da salonları doldurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi Aydın’da beklenen ilgiyi gördü. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Karate Antrenmanlarına anneler kızları ile birlikte katıldı. Renkli görüntülerin de yaşandığı çalışmalarda çalışmalara katılanlar sporun yaşı olmadığını gösterdi.
Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde anne ve babalar çocuklarıyla birlikte spor yapmanın keyfini yaşadılar. Aileleriyle aynı aktivitede yer alan minikler ise çalışmalardan büyük keyif alırken çocuklar hem spor yapmış hem de tatili aileleri ile birlikte spor yaparak geçirmiş oluyor.
Proje kapsamında bu kez anne ve babalar çocuklarıyla karate çalıştı. Çok sayıda ailenin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde renkli görüntüler oluşurken bir yandan spor yapan aileler diğer yandan da birbirleri ile kaynaştı.
Karate Antrenörleri Mustafa Özsun ve Ahmet Engin, karate sporuna tüm veli ve öğrencileri beklediklerini belirterek “Proje sayesinde bir çok velimiz spora başladı. Hiç kimse ‘benden geçti’ demesin. Spor aslında her yaşta yapılması gereken bir aktivitedir. Aileleri, çocuklarıyla birlikte spor yapmaya çağırıyoruz. Bu proje de önemli bir fırsat. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ve İl Gençlik ve Spor Müdrülüğü’müz bu konuda her türlü desteği veriyor. Yeter ki vatandaşlarımız spor yapmaya gelsin. Velilerimiz sporcu ise çocukları ile çocuklarımız sporcu ise velileri ile salona bekliyoruz. Eğer bir evde hem veli hem de öğrenci spor yapmıyorsa bunu düşünmek istemiyoruz ama mutlaka bir spor dalına hemen başlasınlar” diyerek kurs ve anternmanların tamamen ücretsiz olduğunu belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.