AİSYEM tanıtım toplantısı gerçekleşti

AİSYEM tanıtım toplantısı gerçekleşti

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi tanıtım toplantısı gerçekleşti?.

Güney Ege Kalkınma Ajansı Yenilikle Dönüşüm Mali Destek Programı kapsamında desteklenen, Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) projesinin tanıtım toplantısı, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti. Toplantı Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ile Prof. Dr. Törün Özer, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, TKDK İl Koordinatörü Erhan Çiftçi’nin yanı sıra kurum temsilcileri, Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyeleri ve çok sayıda dinleyicinin katılımıyla gerçekleşti.
GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata’nın ve ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca’nın açılış konuşmasının ardından Proje Koordinatörü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi’ni (AİSYEM) dinleyicilere tanıttı. Yenilik Merkezi’nin, Merkez Kampüsde kuruluyor olması ve içerisinde yer alan birimler ile birlikte Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın ve Güney Ege Bölgesi için önemi vurgulandı. Toplantı, sunumun ardından soru-cevap ve görüşler bölümünün ardından gerçekleşen kokteyl ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.