AK PARTİ İL BAŞKANINI KARACASU YALANLADI

AK PARTİ İL BAŞKANINI KARACASU YALANLADI

AK Parti Söke'de patlak veren uyuşturucu skandalı Aydın'a da sıçradı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna

Önceki dönem Söke İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı olan Yusuf Çelik'in, Aydın Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğu Bölgesi Koordinatörü olması deprem etkisi yarattı.
Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çelik'e uyuşturucu kullandığı için Söke Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından işlem yapıldığı haberimiz Aydın gündeminin birinci maddesi oldu.

KANDEMİR BİLGİ ALDI
KAYA AYDIN'A GELEBİLİR
Ak Parti Genel Merkezinin de konuyu yakından takip ettiği ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in konu hakkında bilgi aldığı gelen haberler arasında.
Osmaniye Milletvekili ve Aydın Koordinatörü İsmail Kaya'nın da skandal nedeniyle Aydın'a gitmesinin istendiği konuşuluyor.

DEMİR NEDEN YALANLAMA GEREĞİ DUYDU?
İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demir'in gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uyuşturucu olayını doğrulayıp, Yusuf Çelik'in Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğu gerçeğini yalanlamaya çalışması AK Partililer tarafından tepkiyle karşılandı. Demir'in bu gerçeği saklama çabası görevden alınma korkusundan yorumlarına neden oldu.

DEMİR'İ KARACASU GENÇLİK KOLLARI YALANLADI
Yusuf Çelik'in koordinatör olmadığını iddia eden Demir'i Karacasu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının 18 Mart tarihli paylaşımı da yalanladı. Doğu Bölgesi Koordinatörü Yusuf Çelik'lik'in, haftalık olağan toplantısına telekonferansla iştirak ettiği ve AK Parti Gençlik Kolu İl Başkanı Demir ile koordineyi sağladığı görüldü. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığının açıklamasında bu detay açık bir şekilde dile getirildiği görüldü. Demir'in gerçeği gizleme gereği duymasının altında başka nedenler aranmaya başlandı.

İSTİFA DÜN GECE ALINDIĞI HALDE DAHA ÖNCE ALINMIŞ İMASINDA BULUNULDU
İstifanın alınması ve partiyle ilişiğin kesilmesi konusunda esnek ifade kullanan Demir, "Söz konusu haberde ismi geçen şahsın işlemiş olduğu suç tarafımızca öğrenildiği gibi istifası alınmış ve partimizle ilişiği kesilmiştir" denilmişti. 
Suç tarihi Şubat ayı olmasına rağmen Yusuf Çelik, dün itibariyle İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak paylaşımlar yapıyor ve Doğu Bölgesi Koordinatörü sıfatını kullanıyordu.
Bu konuda da Demir'in laf cambazlığı yaptığı görüldü. Esnek kelimeler kullanarak başta AK Parti Genel Merkezini sonra da AK Parti tabanını aldatma yoluna gidildi.

ÖNCE SIFATINI SİLDİ SONRA DA HESABINI KAPATTI
Ali Demir'in gece yarısı gelen açıklaması üzerine Yusuf Çelik önce sosyal medya hesabındaki "Doğu Bölgesi Koordinatörü" ifadesini sildi sonra da Facebook hesabındaki paylaşımların hepsini silmesi zaman alacağı için sosyal medya hesabını tamamen kapattığı görüldü.
Ancak bir çok partilinin Ali Demir'i yalanlayan Yusuf Çelik'in paylaşımlarını kopyaladığı öğrenildi.

KOORDİNATÖR SIFATINI KULLANAN DİĞER YÖNETİCİ DE UYARILDI
Batı Bölgesi Koordinatörü sıfatını kullanan İncirliova Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu'nun da sosyal medya hesabından bu ifadeyi sildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.