AK PARTİ MKYK ÜYESİ AYDIN MİLLETVEKİLİNDEN, MUHTARA AĞIR HAKARETLER

AK PARTİ MKYK ÜYESİ AYDIN MİLLETVEKİLİNDEN, MUHTARA AĞIR HAKARETLER

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’a yönelik kullandığı skandal sözler şok etkisi yarattı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke’de mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Söke Devecilik Kültürü, Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı olan, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar, yerine vekaleten Mehmet Karakaya’yı gönderdi. 

 

Mahalledeki sıkıntılarını anlatmak için söz hakkı alan Karakaya ve diğer muhtarlar, AK Partili Yavuz’un sözleri karşısında adeta şok oldu. AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Demokrasinin çekirdeği, temel taşı, milletin güzide temsilcisi ve hizmetkarları’ dediği muhtarlarla ilgili Partisinin MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un hakaret içeren sözleri şok etkisi yarattı.

 

Karakaya’ya ‘Muhtar nerede, baca mı yapıyor?’ diye soran Yavuz, ardından konuşması boyunca hakaret etmeye başladı. Argo bir üslupla Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’a hakaretler savuran Yavuz, “Dengesiz, terbiyesiz, dangalak…” ifadelerini kullandı. 

 

ÇERÇİOĞLU’NU KISKANIP MUHTARLA TARTIŞMIŞTI 

Yerel seçimlerden önce Söke’de düzenlenen deve güreşlerine katılan Metin Yavuz, programda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na gösterilen yoğun ilgiyi kıskanıp, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar ile tartışmıştı. Sert diyalog kameralara yansımış ve durumu çok sayıda siyasetçiden tepki gelmişti. Yavuz’un aynı muhtara hala devam eden tavrı siyasete yakışmayan bir durum olarak değerlendirilirken ‘Bu ne kin?’ dedirtti.

 

AYDIN'IN AKP'Lİ VEKİLLERİNİN GAFLARI BİTMİYOR

Öte yandan AK Parti’den Aydın’a vekil olan isimlerin sürekli skandal ifade ve üslupla anılması vatandaşların tepkisini çekti. Metin Yavuz’un kameralara yansıyan görüntüleri akıllara, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Binali Yıldırım’ın programında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'na omuz atması, bunun üzerine Bekir Kuvvet Erim’in ‘Ayağımın altına alırım’ ifadelerini akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.