AK PARTİ’DE İSTİFA ŞOKU YAŞANIYORMUŞ!

AK PARTİ’DE İSTİFA ŞOKU YAŞANIYORMUŞ!

İnternet gazeteleri; “habermc.com” ve “gundem09.com” çok konuşulacak habere imza attılar

Gerçek Gazetes / Durmuş TUNA
Avukat Fatih Gürer'in ilçe başkanı olduğu Söke AK Parti İlçe Yönetiminin çatırdadığı yönünde haberler dün akşam sosyal medyada ses getirdi. “habermc.com” ve “gundem09.com” sitelerinde paylaşılan haber kısa sürede bir çok haber sitesi tarafından yayılırken, yönetimden en az 5 üyenin istifa ettiği, bu istifaların kamuoyundan gizlendiği öne sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, yönetim kurulu toplantılarının az sayıda üyeyle yapılıyor ve formaliteden öteye geçemiyormuş. Başkan Fatih Gürer'in istifaların duyulmamasu için yoğun çaba saef ettiği belirtilen haberde, yönetim kurulu üyelerinin toplantılara katılmama gerekçelerinin İlçe Başkanı Fatih Gürer'e tepki olduğu belirtilirken, sıkıntıların kaynağında iş takibi iddialarının olduğu öne sürülüyor.
Söke AK Parti kulislerindeki iddia ve öne sürülen savlara göre; Fatih Gürer'in İlçe Başkanlığı imtiyazını kullanıp, iş takibi yaptığı, istifa etmeyen bazı yönetim kurulu üyelerinin imtiyazlı hale getirildiği ve de kayırıldıkları kamu oyunda dilden dile dolaşıyor. Haberde, “Bazı yönetici yakınlarının Devlet kurumlarında taşeron firma emrinde çalışıyor gibi gösterilip, aynı zamanda başka işlerde çalışarak haksız menfaat temin ettikleri iddiası da kamuoyunda büyük tepki görüyor.” denildi.
Fatih Gürer'in istifa, sıkıntı ve sansasyonel iddiaları örtmek için sık, sık Ankara ziyareti yaparak kendisini hâlâ güçlü göstermeye çalıştığı belirtilen haberin en önemli ayrıntısı ise 5 yöneticinin istifa ettiği bilgisi. Bu iddia doğrulanacak mı merak konusu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.